Δεν θα είναι… τιμής ένεκεν μια πιθανή επιστροφή Μαργαρίτη στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Πετρίδης11 Ιουνίου 2022

Είναι η πρώτη σκέψη που θα μπορούσε να κάνει στην αρχή της προαγωνιστικής περιόδου για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ σε σχέση με την ομάδα της επόμενης σεζόν. Είναι η πρώτη γιατί είναι και η αυτονόητη σκέψη. Από τη στιγμή που στο «παλατάκι» αναγνώρισαν το λάθος που έγινε πριν από ένα χρόνο, η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων ήταν η κρούση προς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη που έγινε πράξη.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος αναγνώρισε, μιλώντας προχθές στο Metropolis 95.5, το λάθος που έγινε πριν από ένα χρόνο και είναι γεγονός ότι ήδη ο Δικέφαλος έκανε μια πρώτη επαφή με τον επί εννιά χρόνια παίκτη του. Είναι μία κίνηση ωστόσο που, εφόσον πραγματοποιηθεί, δεν θα γίνει… τιμής ένεκεν.

Μπορεί να σταθεί κανείς στο γεγονός ότι ο Μαργαρίτης θα συμπληρώσει τον Δεκέμβριο τα 40 χρόνια του, όμως μόνο διακοσμητικός δεν ήταν φέτος ο ρόλος του στον Κολοσσό, μία ομάδα που αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της κανονικής περιόδου και τερμάτισε στην 3η θέση της κανονικής περιόδου.

Ο Μαργαρίτης δεν έχασε ούτε ένα από τα 26 παιχνίδια του Κολοσσού στο Πρωτάθλημα, προσφέροντας του 6,7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ ανά αγώνα. Η σεζόν από την οποία προέρχεται δείχνει πως η κίνηση του ΠΑΟΚ δεν έγινε για ηθικούς λόγους αλλά γιατί στο «παλατάκι» πιστεύουν πως ο Μαργαρίτης μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την ομάδα στη νέα σεζόν. Στο παρκέ και στα αποδυτήρια. 

Σε κάθε περίπτωση αυτή η κίνηση θα εντάσσεται και στον γενικότερο σχεδιασμό που σχετίζεται με τη δημιουργία μιας ομάδας με έντονο ελληνικό στοιχείο, γι' αυτό και ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί προς περιπτώσεις της ελληνικής αγοράς που θα καλύπτουν τα αγωνιστικά «θέλω» του αλλά θα είναι μέσα στα οικονομικά «πρέπει» του. Αυτές είναι βέβαια σχεδόν μετρημένα κουκιά...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.