«Δεν θα είναι σωστό να ξεκινήσει εκ νέου το Πρωτάθλημα»

Χάρης Εμμανουηλίδης21 Μαρτίου 2020

Ο Αλέξης Παναγιώτη ο οποίος έχει τη δική του προσωπική ιστορία στα γήπεδα της ΕΠΣΜ μιλάει για τα νέα δεδομένα τα οποία σχηματίζονται μετά την επέλαση του κορωνοϊού.

Ο παίκτης της Ομόνοιας Σίνδου αναλύει τους λόγους που έφτασαν την ομάδα στην αλλαγή
τεχνικής ηγεσίας, το σκηνικό που διαμορφώνεται μετά την έξαρση του κορωνοϊού καθώς
και για την μέχρι τώρα εικόνα της βαθμολογίας όπως αυτή έχει αποτυπωθεί μέχρι πρότινος.

Πως σας επηρεάζει εσάς τους ποδοσφαιριστές η έξαρση του κορωνοϊού;

«Σίγουρα σε ότι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο θα μας πάει πίσω καθώς δεν υπάρχει τρόπος για να προπονηθούμε στα επίπεδα που θέλουμε. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό. Δεν θα είναι σωστό να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα γιατί οι παίκτες έχουν χάσει την φυσική του κατάσταση. Στην γλώσσα του ποδοσφαίρου για να καλύψεις μία προπόνηση χρειάζεται να δουλέψεις για δύο».

Που οφείλεται η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα;

«Με τον προηγούμενο προπονητή δουλεύαμε πολύ καλά στις προπονήσεις και υπήρχε πολύ καλό κλίμα. Στα παιχνίδια δεν μπορούσαμε να δείξουμε αυτά που κάναμε στην προπόνηση. Δεν είχαμε θέμα φυσικής ίσα ίσα δουλεύαμε εξαιρετικά με τέσσερις προπονήσεις. Πήραμε μεγάλα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν έφτανε και ήρθε η αλλαγή προπονητή. Φέτος για την ομάδα είναι μία σημαδιακή χρονιά καθώς κλείνουμε τα 90 χρόνια ιστορίας».

Δικαιολογημένα είναι πρώτοι στην βαθμολογία ο Εθνικός Σοχού και τα Κουφάλια;

«Αυτή τη στιγμή είχαν καλούς ποδοσφαιριστές, έμπειρους και με ποιότητα. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων από όσα έχω παρακολουθήσει έχει δείξει ότι μπορεί να μπει «σφήνα» ανάμεσα στην ομάδα του Σοχού και στα Κουφάλια».

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (21/3)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.