Δεν θα αλλάξει τίποτε στον ΠΑΟΚ!

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2022

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Κατά πως δείχνουν τα πράγματα αλλαγές σημαντικές δεν πρόκειται να γίνουν στο επόμενο διάστημα στον ΠΑΟΚ. Οι αλλαγές θα μπορούσαν να εντοπιστούν σε ανώτατο ή ανώτερο διοικητικό επίπεδο, σε παίκτες και προπονητή. Κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά ενώ για το θέμα της ενίσχυσης δε γίνεται τίποτε πριν από τον Ιανουάριο.

Ωστόσο ο ΠΑΟΚτσής φίλαθλος στεναχωριέται, δεν αντιδρά αλλά απογοητεύεται και αυτό δεν είναι καλό για κανέναν. Παραμένει ανενημέρωτος σα να είναι μια ασήμαντη παράμετρο που δεν τη λογαριάζει κανείς ούτε στο ελάχιστο. Θεωρείται δεδομένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, υποστηρικτικός και κοντά στην ομάδα. Ως ένα σημείο έτσι είναι και έτσι πρέπει να είναι. Όμως αυτό προϋποθέτει και τον ελάχιστο σεβασμό από μέρους των υπευθύνων του συλλόγου. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια κατακερματισμένη εταιρία με πολλά τμήματα η οποία διοικείται κατά το δοκούν, δίχως να δίνεται λογαριασμός και κυρίως χωρίς να υπάρχουν επιπτώσεις. 

Η δύναμη του κόσμου και της ιστορίας δεν αγοράζετε ούτε πουλιέται. Φυσικά και είναι ορθό να ζητηθεί από τη διοίκηση να κάνει ο κόσμος υπομονή, να αναμένει μια δυο χρονιές διότι υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που δημιουργούν ανυπέρβλητα προβλήματα στον μεγαλομέτοχο. Όμως αυτή η υπομονή δεν ζητήθηκε ποτέ. Δεν εξηγήθηκε τίποτε και το σκοτάδι είναι μόνιμο χαρακτηριστικό της ενημέρωσης του κόσμου. Ακόμη και γι’ αυτό το γήπεδο που θα έπρεπε να ξεκινήσουν συγκεκριμένες διεργασίες ακούγονται από τρίτα στόματα αοριστίες οι οποίες είναι άγνωστο αν έχουν κάποιο ειδικό βάρος προερχόμενες από τον ιδιοκτήτη.

Στην δεύτερη βαθμίδα της διοίκησης απλά διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει τίποτε. Επικοινωνιακά, διοικητικά ο επίσημος ΠΑΟΚ υφίσταται στα χαρτιά. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αν στην ΠΑΕ υπήρχε ένας δυο διοικητικοί υπάλληλοι δε θα βλέπαμε και καμιά τεράστια διαφορά. Τέλος κανείς δε βγαίνει να μας πει ποιος ευθύνεται για τον κάκιστο προγραμματισμό της ομάδος. Αυτά που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι δεν είχαν κανένα απολύτως νόημα ιδίως αν πάρεις και εξετάσεις την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Οι πανέξυπνοι «επικοινωνιολόγοι» θέλοντας λίγο να ξεσκονίσουν τα πληκτρολόγιά τους , ονόμασαν αυτό το ανερμάτιστο πράγμα «μεταβατική χρονιά»! 

Για μας έμοιαζε περισσότερο με το σχέδιο Μάρσαλ όπου προμήθειες έπεφταν από τον ουρανό όπου να ναι , στα παλιά χρόνια μετά τον πόλεμο. Συνοπτικά μιλάμε για μια παταγώδη αποτυχία όλων μέσα στον ΠΑΟΚ (γιατί τεράστιες ευθύνες έχουν και οι Μπότο με τον Λουτσέσκου) για την οποία κανείς δεν θα δώσει λόγο, απαντήσεις. Το κυριότερο είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε. Κι αν είναι αδύνατο να αλλάξει λόγω των εξωτερικών παραγόντων που επηρεάζουν τον ιδιοκτήτη και αναφέραμε πιο πάνω, αυτό θα έπρεπε να κοινωνηθεί στον κόσμο ώστε να μην περιμένει άδικα. Γιατί ότι συνέβη πέρυσι και φέτος μάλλον θα συμβεί και τις επόμενες χρονιές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.