Μπίσεσβαρ: «Δεν σκέφτομαι τον Ολυμπιακό, θέλουμε την πρωτιά στον όμιλο»

Κώστας Πετρωτός20 Οκτωβρίου 2021

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα του ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη. 

Αρχικά κλήθηκε να σχολιάσει το πώς προσεγγίζει το ματς στη Δανία: 

«Θα είναι παρόμοιας έντασης ματς. Η Κοπεγχάγη θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της αλλά και εμείς για αυτό ήρθαμε εδώ. Αν εφαρμόσουμε όλα όσα έχουμε δουλέψει θα μπορέσουμε να πάρουμε τα θετικά αποτελέσματα» και συνέχισε: «Οπως η Κοπεγχάγη έτσι και εμείς θέλουμε όχι απλά την πρόκριση αλλά την πρωτιά στον όμιλο. Είναι ένα σημαντικό ματς και για τις δυο ομάδες και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη». 

Ρωτήθηκε και για τα δυο συνεχόμενα ματς με την Κοπεγχάγη και με πόσους βαθμούς θα ήταν ευχαριστημένος: «Σίγουρα θα ήθελα έξι βαθμούς αλλά και αυτοί το ίδιο θα θέλουν σε αυτά τα δυο ματς. Εχουμε και εμείς ποιότητα ως ομάδα, έχουμε κοινό στόχο. Παίζουμε στην έδρα τους αρχικά, μελετήσαμε τον αντίπαλο και πιστεύω ότι αυτό που ενδιαφέρει είναι το πρώτο ματς και μετά θα κοιτάξουμε αυτό που ακολουθεί στην Τούμπα».

Αναφέρθηκε και στο πώς πρέπει να διαχειριστούν το ματς από τη στιγμή που ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι ήρθαμε εδώ 23 ποδοσφαιριστές. Ο καθένας από εμάς είναι ικανός να αγωνιστεί. Δεν τίθεται θέμα για μένα το ποιος θα παίξει αλλά πώς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Επομένως δεν σκέφτομαι το ματς με τον Ολυμπιακό γιατί απλά γίνεται την Κυριακή».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.