Δεν πρόκειται να κάνει πίσω ο Άρης για την έδρα του τελικού

Γιώργος Στράντζαλης14 Απριλίου 2024

Καθώς η ΕΠΟ έχει πετάξει το μπαλάκι στους δύο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας και περιμένει μέχρι αύριο την απάντησή τους στο (εκβιαστικό) δίλημμα που έθεσε, αν είναι σύμφωνοι να γίνει ο τελικός σε άλλο γήπεδο εκτός του Πανθεσσαλικού, ο Θόδωρος Καρυπίδης… επανήλθε και ουσιαστικά γνωστοποίησε για πολλοστή φορά τη στάση της ΠΑΕ Αρης. Ότι ο τελικός πρέπει να γίνει στον Βόλο, όπως λέει και η προκήρυξη. 


Ο ιδιοκτήτης του Αρη έκανε χθες μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσω της οποίας ξεκαθάρισε πως η πλευρά των Κιτρινόμαυρων θα επιμείνει να γίνει στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως δεν θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες. 

Η Ομοσπονδία αρνείται να συνεισφέρει τα 70 χιλιάδες ευρώ για να καλυφθεί το κόστος των εργασιών, παρά το γεγονός ότι διά στόματος του κυρίου Μπαλτάκου την προηγούμενη εβδομάδα ειπώθηκε πως η ΕΠΟ είναι πρόθυμη να συμβάλει οικονομικά, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να δηλώνει πως “αν είναι αυτό το πρόβλημα, τα βάζω εγώ” προκειμένου να ετοιμαστεί το γήπεδο σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΔΕΑΒ στην περίπτωση που παρθεί απόφαση να γίνει με παρουσία φιλάθλων. Στάση η οποία δείχνει ξεκάθαρα -και σε κάθε τόνο -την απαίτηση του Αρη ο τελικός να γίνει στο γήπεδο που ορίζει η προκήρυξη. 

 Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με την ΕΠΟ αλλαγή έδρας μπορεί να συμβεί μόνο με κοινή επιθυμία των δύο ομάδων που συμμετέχουν στον τελικό. Γεγονός που αυτή τη στιγμή μοιάζει ανέφικτο καθώς ο Αρης δεν προτίθεται να πέσει σε… παγίδες, ούτε να κάνει πίσω στις πιέσεις που έμμεσα δέχεται από την Ομοσπονδία, την Κυβέρνηση και τον Παναθηναϊκό. 

Σε κάθε περίπτωση, οι Κιτρινόμαυροι έχουν στείλει εδώ και καιρό το μήνυμά τους προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και ουσιαστικά έχουν ήδη “απαντήσει” στην ερώτηση της ΕΠΟ, η οποία πρέπει με τη σειρά της να οριστικοποιήσει την έδρα του τελικού έως την ερχόμενη Τετάρτη καθώς υπάρχει ποινική ρήτρα από τον τηλεοπτικό πάροχο όπως αποκάλυψε προχθές στο Metropolis 95,5 ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Στέργιος Αντωνίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.