Δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει τον ΠΑΟΚ το κεκλεισμένων ματς στην Σλοβακία

Κώστας Πετρωτός21 Νοεμβρίου 2021

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας είχε επενδύσει πολύ στον κόσμο της στον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ και γι’ αυτό άλλωστε κάνει προσπάθεια με επιστολή στον πρωθυπουργό της Σλοβακίας να αλλάξει,έτσω και την ύστατη στιγμή, την απόφαση για το κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι. 

«Θα ήταν το ματς με τον περισσότερο κόσμο εδώ και πολύ καιρό», σημείωσε χθες στο Metropolis 95,5, ο δημοσιογράφος Μάρτιν Κάιγκλ, ωστόσο, υπογράμμισε και κάτι άλλο που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο: «Η Σλόβαν είναι μία ομάδα που έχει συνηθίσει να παίζει χωρίς κόσμο στα παιχνίδια της.

 Πριν δύο χρόνια είχε τιμωρία στην Ευρώπη και έδωσε κάποια ματς χωρίς οπαδούς, ενώ και φέτος μετά τα επεισόδια με την Σπάρτακ Τρνάβα, η παρουσία φιλάθλων ήταν πολύ μειωμένη στα παιχνίδια της».

Ας μην υπάρχει, λοιπόν, η ψευδαίσθηση ότι οι παίκτες του Βάις θα μπούνε στον αγωνιστικό χώρο του «Τέχελνε Πόλε» και δεν θα λιώνουν σίδερα. 

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα πρέπει να μπούνε στο ματς σαν να έπαιζαν σε κατάμεστο γήπεδο και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Είναι βέβαιο ότι ο Ρουμάνος τεχνικός μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο θα δώσει μεγάλη βαρύτητα στο να προετοιμάσει την ομάδα του γι’ αυτό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.