«Δεν παίζω ούτε για όλο το χρυσάφι του κόσμου»

Metrosport Team27 Απριλίου 2020

Κάθετα αντίθετος στο να παίξει ποδόσφαιρο τη στιγμή που η Ισπανία εξακολουθεί να θρηνεί πολλούς νεκρούς από τον κορωνοϊό είναι ο Ραφαέλ «Φάλι» Χιμένεθ.

Ο άσος της πρωτοπόρου της Segunda Division, Κάντιθ, τόνισε πως θέλει όσο τίποτα να αγωνιστεί αλλά μόνο όταν θα είναι απόλυτα ασφαλής από τον φονικό ιό.

«Με την τρέχουσα κατάσταση με τον κορωνοϊό, η επιστροφή στο γήπεδο δεν είναι επιλογή. Ούτε για όλο το χρυσάφι του κόσμου» δήλωσε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής στο«Cadena Cope».

«Είμαι ο πρώτος που θέλει να παίξει τα υπόλοιπα παιχνίδια. Αλλά γιατί δεν μπορούμε να το σταματήσουμε όταν έχουμε 400 θανάτους την ημέρα; Δόξα τω Θεώ, οι ποδοσφαιριστές μπορούμε να μείνουμε χωρίς χρήματα για αρκετούς μήνες μέχρι να υπάρξει θεραπεία. Και για όλους εκείνους που δεν μπορούν. Προτιμώ να φάω ένα κομμάτι ψωμί με λάδι παρά να θέσω τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και τους συναδέλφους μου σε κίνδυνο» προσθέτει.

Ο Χιμένεθ κατέληξε, λέγοντας: «Τα τεστ που πρόκειται να κάνω, άλλοι άνθρωποι που τα χρειάζονται περισσότερο. Τα χρήματα αξίζουν περισσότερο από την υγεία; Ούτς για 5 δις δε διακινδυνεύω τη ζωή μου. Υπάρχουν 400 νεκροί και θέλουμε να προπονηθούμε και να παίξουμε;»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.