Δεν παίζει μόνος του ο ΠΑΟΚ…

Αρις Νικολάκης09 Μαΐου 2021

Φυσικά κι επιδοκιμάζουμε την προσπάθεια της ομάδας (ως ομοιογενούς συνόλου προπονητών και παικτών) του ΠΑΟΚ. Μάχεται με εντυπωσιακό κουράγιο. Έστω και τώρα… Στα τελειώματα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου… Μάχεται! Για να περισώσει ό, τι αξιοπρεπώς περισώνεται. Κι ουχί μόνο. Να βγει κι από πάνω μάχεται…!

Τα λέγαμε και χθες…

Επιδοκιμάζουμε μεν, αλλά δεν σπεύδουμε, να συμφωνήσουμε, δε. Με όσους από τη χαρά τους - περί της μαχητικότητας του ΠΑΟΚ και των τελευταίων αποτελεσμάτων της - το καπέλο τους πετούν. Ναι, δε λέμε. Είναι θετικό γεγονός η πολλοστή παρουσία σε Τελικό. Ναι, δε λέμε είναι θετικό επίσης, η ανατροπή στη βαθμολογία. Από εκεί που είχαν ζώσει μαύρα φίδια τους φίλους του «δικέφαλου» με τον κίνδυνο να μείνει εκτός Ευρώπης η ομάδα τους, τώρα αισιοδοξούν σοβαρά για την δεύτερη θέση. Ναι, δε λέμε είναι θετικό γεγονός κι η εντυπωσιακή βελτίωση της αμυντικής της λειτουργίας.

Δε λέμε όμως, πως ο ΠΑΟΚ κέρδισε την αγωνιστική περίοδο. Κι ευστόχησε σε ό,τι στόχευσε. Ως εκ τούτου προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο του. Δεν είναι, που δεν το λέμε εμείς. Δε λέγεται από μόνο του…

Για να λέμε τα πάντα, όλα… Είναι στα χέρια… Στα πόδια της ομάδας (ως ομοιογενούς συνόλου προπονητών και παικτών) του ΠΑΟΚ είναι να προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο του. Πως; Παίζοντας την μπάλα την οποία μπορεί, να παίξει. Τόσο απλά.

Και να για να το κάνουμε λιανά; Να νικήσει στις 9 Μαΐου (…σήμερα, δηλαδή) στην Τούμπα κατακτώντας ουσιαστικά, την δεύτερη θέση. Να νικήσει και στις 22 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο κατακτώντας το Κύπελλο…

Ο ΠΑΟΚ με δυο νίκες απύθμενης ουσίας κι ουχί γοήτρου θα απογειώσει τον κόσμο του. Θα τον φθάσει στον έβδομο ουρανό. Κι ας μένει ανοικτή η πληγή για τη μη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος. Αυτή δεν κλείνει εφέτος μήτε με θαύμα!

Μπορεί να το κάνει ο ΠΑΟΚ. Μπορεί να πετύχει αυτές τις δυο νίκες. Αυτό δείχνει μέχρι τώρα. Με τη μαχητικότητα του και την προσπάθεια της ομάδας του (ως ομοιογενούς συνόλου προπονητών και παικτών) να μην περισώσει ό, τι περισώνεται απλά… Να βγει κι από πάνω!

Και να σκάσουν οι οχτροί του. Που λέει ο λόγος…

Να πλαντάξουν – που λέει ο λόγος, πάλι - όσοι δεν τον άφησαν εφέτος σε χλωρό κλαδί. Καθώς βέβαια, κι αυτός – ο ΠΑΟΚ – τους έδινε απλόχερα πατήματα, για να τον αποδοκιμάζουν.

Δεν είναι εύκολες αυτές οι νίκες. Δεν παίζει μόνος του ο ΠΑΟΚ. Με ισχυρούς αντιπάλους παίζει. Με ανάλογους νταλκάδες και για νίκες και για διακρίσεις. Δύσκολες ομάδες κατά πως φαίνεται από τα αποτελέσματα τους.

Όσο όμως, η ομάδα (ως ομοιογενούς συνόλου προπονητών και παικτών) του ΠΑΟΚ προσεγγίζει τον καλό της εαυτό… Τόσο περισσότερο αγγίζει αυτές τις δύο νίκες !

ΥΓ : Να δώσει ο Θεός… Τι και σε ποιόν να πρωτοδώσει κι Αυτός; Για να μην κλαίμε με μαύρο δάκρυ από τις επιπολαιότητες όλων μας στις …εξόδους των μέτρων κατά του Κορωνοϊού! Ξεμυαλιστήκαμε εντελώς…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.