«Δεν μπορώ να ξεχάσω την Τούμπα, θα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2020

Με αφορμή τη συμπλήρωση 37χρόνων από τον αλησμόνητο επαναληπτικό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπάγερν στο Μόναχο, ο Ράινερ Μάουερ φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στα δυο παιχνίδια με τον Δικέφαλο, τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Τσόλακ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι στο Μόναχο αυτή την περίοδο και στα δυο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ ήμουν στον πάγκο. Δεν μπορώ να ξεχάσω τον επαναληπτικό και την διαδικασία των πέναλτι. Μας εξέπληξε ο ΠΑΟΚ, δεν περιμέναμε τέτοια αντίδραση. Στον προηγούμενο αγώνα είχαμε κερδίσει 10-0 και περιμέναμε ότι θα είχαμε εύκολο έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θυμάμαι παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που δεν μπορώ να ξεχάσω είναι την ατμόσφαιρα των φίλων του Δικεφάλου στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Ήμουν προπονητής στην Ξάνθη, την περίοδο που ήρθε ο Πάμπλο Γκαρσία. Δουλέψαμε για έναν μήνα. Ωραίας άνθρωπος και τύπος. Εγώ έχω γυναίκα από τη Χιλή και μιλούσαμε την ίδια γλώσσα. Του εύχομαι να τα πάει περίφημα στον ΠΑΟΚ γιατί είναι δύσκολο να κοουτσάρεις την πρώτη ομάδα με αυτή την πίεση και διαφορετικό την Κ-19».

Για τον Αντόνιο Τσόλακ: «Γνωρίζω τον Τσόλακ, καθώς τον παρακολουθούσα το 2012 γιατί ήθελα να τον φέρω στο Μόναχο 1860. Ήταν ενδιαφέρον παίκτης».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να ξανά δουλέψω στην Ελλάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.