Κόντης: «Αυτά μου είπε για τον Άρη από τη φυλακή ο Κόκε»

Metrosport Team28 Απριλίου 2020

Τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης επαναφέρουν στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για να επενδύσει στη Φορταλέζα και με αφορμή αυτό μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», ο Γιάννης Κόντης. Ο πρώην παράγοντας του Άρη παράλληλα αποκάλυψε ότι είχε πρόσφατα συνομιλία με τον Σέρχιο Κόκε, ο οποίος τον ρωτούσε για τον Άρη

«Οι μόνες ομάδες στη Βραζιλία που ξέρω ότι έχουν πουληθεί είναι η Ατλέτικο Παραναένσε και η Βιτόρια. Στη Βραζιλία υπάρχει λαϊκή βάση στους συλλόγους και δεν μπορείς να αγοράσεις ομάδα, μόνο να επενδύσεις μπορείς, ούτε καν να ελέγχεις. Τον θεωρούν απαράβατο στη χώρα τους να αγοράσεις κάποιον σύλλογο».

Παράλληλα, ο άλλοτε παράγοντας του Άρη, αναφέρθηκε και στον Σέρχιο Κόκε με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία από τη φυλακή, όπου παραμένει ο Ισπανός:

«Μίλησα αυτές τις μέρες με τον Σέρχιο και με ρωτούσε συνεχώς πώς είναι τα πράγματα στην Ελλάδα και στον Άρη. Αν θα αρχίσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και γενικά πώς είναι ο σύλλογος. Παραμένει στη φυλακή, αλλά θα είχε βγει με εγγύηση αν δεν υπήρχε ο κορωνοϊός. Ο ίδιος πιστεύει για την υπόθεση που είναι μπλεγμένος ότι δεν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος του. Εγώ σαν παιδί τον θυμάμαι στον Άρη και εύχομαι να ξεμπλέξει γρήγορα από αυτήν την περιπέτεια. Αλλωστε πολλοί έχουν μπλέξει και έχουν μπει στη φυλακή από κάποιες παρέες, ενώ άλλοι μπορεί να ήταν και αθώοι και έμειναν χρόνια στη φυλακή».

Ακούστε το ηχητικό

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.