«Δεν μου κάνουν έκπληξη οι εμφανίσεις του Τσόλακ, αυτά είναι τα δεδομένα με Μπρόρσον»

Metrosport Team12 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας ατζέντης, Σπύρος Τουλίκας με αφορμή τις σούπερ εμφανίσεις του Τσόλακ και μίλησε για τον Κροάτη φορ που έχει πάρει από το χέρι τη Μάλμε και την οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε και στον Φραντς Μπρόρσον που ενδιαφέρεται να αποκτήσει ο Άρης

«Για μένα δεν είναι μεγάλη έκπληξη οι εμφανίσεις του Τσόλακ. Τον ήξερα ως ποδοσφαιριστή, ήξερα ότι θα είχε συμμετοχή στη Μάλμε σε σχέση με τον ΠΑΟΚ που δεν είχε. Ο Κροάτης σκοράρει ανελλιπώς, πάει πάρα πολύ καλά και έχει οδηγήσει τη Μάλμε δυο αγώνες πριν την είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Τα λεφτά τα έχει η Μάλμε για να τα δώσει στον ΠΑΟΚ. Είναι θέμα της Μάλμε και τι εικόνα θέλει να δείξει προς τα έξω. Αν ένας παίκτης παίρνει 500.000 ευρώ και οι άλλοι 50 θα φανεί κάπως. Δύσκολα να βρει η Μάλμε παίκτη που να έχει ανταποκριθεί τόσο καλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. 

Οι Σουηδοί υπολογίζουν τα έξοδά τους για τον Τσόλακ κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Έχουν κεφάλαιο 40 με 50 εκατ. ευρώ. Είναι υγιής σύλλογος. Ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος παίρνει περισσότερα χρήματα από τον τελευταίο όσον αφορά τα τηλεοπτικά. Η Μάλμε πέρυσι πήρε 4,5 εκατ. ευρώ. Σκεφτείτε ο τελευταίος παίρνει 1,5 εκατ. ευρώ. Όλοι εδώ σκέφτονται το καλό του Πρωταθλήματος. Ας φέρετε κάποιους από εδώ στη Σουηδία για να δουν πως λειτουργούν τα πράγματα».

Για τον Μπρόρσον:

«Στα τελευταία ματς δεν έχει αγωνιστεί, αλλά έχει τις περισσότερες συμμετοχές με από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Αν μείνει ο Ανέλ, είναι λογικό να φύγει ο Μπρόρσον, αλλιώς δύσκολα να αποχωρήσει από την Μάλμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.