«Δεν μου είπε κάποιος από τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει ο Κάτσε»

Πέτρος Χαριζακλής20 Ιανουαρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ατζέντης και επιχειρηματίας Νίκος Καγιούλης, και μίλησε για την επιλογή του να πάρει τις μετοχές του Καραϊσκάκη αλλά και τον Κάτσε που διαπρέπει στην ΑΕΛ.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για την επιλογή του να αναλάβει τον Καραϊσκάκη Αρτας: «Ο Καραϊσκάκης θεωρώ πως είναι μια ομάδα καθαρή, είναι μια περιοχή που μπορείς να δουλέψεις απερίσπαστα σωστά με τις ακαδημίες και νεαρά παιδιά, εξυπηρετεί αυτό που ήθελα να κάνω. Είμαι επιχειρηματίας επί χρόνια και ο Καραϊσκάκης είναι μια ομάδα που δεν χρειάζονται εκατομμύρια για να φτιάξεις ένα καλό μπάτζετ. Είναι κάτι που ήθελα από καιρό, υπάρχουν αρκετά ταλέντα στην Ελλάδα και πρέπει να δουλευτούν σωστά για να μετακινηθούν προς τα έξω, εκεί θα δώσουμε βάση. Σκοπός μας είναι να βρεθούμε στην εξάδα αλλά ό,τι καλό θα έρθει προς τα πάνω δεν θα πούμε όχι, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός να ανέβουμε κατηγορία. Εχουμε πλάνο τριετίας για την ομάδα».

Για τον Κάτσε και αν θα επιστρέψει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ μετά την παγωμάρα των σχέσεων του Κούγια με τον Σαββίδη: «Δεν ξέρω ποιές είναι οι σχέσεις των δύο ανδρών, δεν μου έχει πει κάποιος από τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει άμεσα. Ο Κάτσε είναι δανεικός στην ΑΕΛ, παίζει καλά, όπως και ο Ουάρντα είναι από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΛ. Ο Εργκους είναι ένας παίκτης που πρέπει να παίζει για να αποδείξει την αξία του, το έχει κάνει πολλάκις και το ίδιο κάνει και τώρα».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.