Δεν...κατέβηκε η Λάρισα στο Καραϊσκάκης

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Δεκεμβρίου 2019

Η Λάρισα δεν...κατέβηκε ποτέ στο Καραϊσκάκης και υπέστη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-1 για την εμβόλιμη 15η αγωνιστική της Super League 1. Οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι κατά κράτος, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έριξαν ρυθμό και έτσι η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου βρήκε την ευκαιρία να μειώσει με τον Ουάρντα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας δεν άντεξε από την αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας του και εξέδωσε ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα, τονίζοντας ότι δεν δέχεται κανείς να τον προσβάλλει.

Την καθάρισε σε 17 λεπτά

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο ένατο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Μασούρα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς συνέχισε να πιέζει και δυο λεπτά μετά, πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με σκόρερ και πάλι τον Μασούρα. Τα πάντα τελείωσαν στο 17΄ με τον Σουντανί να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το επιθετικό κρεσέντο των «ερυθρόλευκων» δεν είχε τελειωμό, κάτι που μαρτυρούν οι 15 τελικές στο πρώτο 45λεπτο.

Στο 36ο λεπτό, ο Ελ Αραμπί ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μόρα, ο Σέζος σωστά και χωρίς δισταγμό έδειξε πέναλτι, με τον Μαροκινό να είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα για να γράψει το 4-0 με το ένατο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Πάτησε φρένο και μείωσε η ΑΕΛ

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» που δεν μπήκαν με την ίδια ένταση και στο πρώτο 15λεπτο, όχι μόνο δεν έβγαλαν φάση μπροστά από την εστία του Κρίστινσον, αλλά δέχθηκαν και γκολ με παιδαριώδες λάθος του Σα.

Στο 56ο λεπτό μετά από λάθος του Γκασπάρ, ο Ουάρντα που έφυγε στην κόντρα δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας πήγε να μπλοκάρει, αλλά έχασε την μπάλα μέσα από την αγκαλιά του, δίνοντας την ευκαιρία στους «βυσσινί» να μειώσουν σε 4-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας (82’ Τοροσίδης), Γκασπάρ, Αβραάμ, Μπα, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί (74’ Μπενζιά), Αραμπί (65’ Γκερέρο)

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας (78’ Φιλίποβιτς), Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε (59’ Μπάλας) Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Μιλοσάλιεβιτς, Νούνιτς (70’ Πινακάς), Ουάρντα

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.