«Δεν καταλαβαίνω το πρόγραμμα, από τον Ιανουάριο παίξαμε 12 παιχνίδια»

Πέτρος Χαριζακλής16 Φεβρουαρίου 2020

Ο ποδοσφαιριστής του Αρη, Λούκας Σάσα, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στάθηκε στα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του από τον Ιανουάριο και μετά αλλά τα πλέι οφ που έρχονται.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν θέλουμε να χάνουμε ποτέ στην έδρα μας εκεί που είμαστε ακόμη πιο δυνατοί, αλλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είχαμε στρατηγική για το παιχνίδι, μιλήσαμε στα αποδυτήρια αλλά δεχθήκαμε νωρίς το γκολ και άλλαξαν τα πλάνα μας. Προσπαθήσαμε και τα 90 λεπτά, αγωνιστήκαμε σκληρά αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι διπλή απογοήτευση αλλά έχουμε άλλα δύο παιχνίδια για να σφραγίσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ».

Τη φρεσκάδα που δεν έχει η ομάδα του: «Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόγραμμα που βγαίνει. Μέχρι τον Δεκέμβριο παίζαμε μία φορά την εβδομάδα και από τον Ιανουάριο και μετά έχουμε παίξει 12 παιχνίδια, παίζουμε συνεχόμενα. Ισως ότι η ΑΕΚ δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα έπαιξε τον ρόλο του, αλλά δεν νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό. Μείναμε στην Αθήνα την Πέμπτη, γυρίσαμε την Παρασκευή και δεν καταφέραμε να ξεκουραστούμε όσο θέλαμε».

Τον τραυματισμό του Ιντέγε: «Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, έκανε μια πολύ καλή αποθεραπεία για να επιστρέψει, ο νέος του τραυματισμός μας επηρέασε, οι μικρές λεπτομέρειες ήταν αρκετές για να μην κερδίσουμε. Θέλουμε τον Ιντέγε ξανά κοντά μας».

Πως θα είναι η ομάδα του στα πλέι οφ: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ελπίζω να είμαστε στα πλέι οφ και στον τελικό του Κυπέλλου. Θα είναι πολλά και δυνατά παιχνίδια, ο κόουτς με το τεχνικό τιμ θα κάνει την σωστή διαχείριση για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.