Δεν ικανοποίησε, αλλά κέρδισε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2020

Χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή της, η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει 0-2 στον πρώτο της αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αφού πέταξε το πρώτο ημίχρoνο η Ένωση... εμφανίστηκε στο γήπεδο στο δεύτερο μέρος και άρχισε να δημιουργεί. Έπρεπε, πάντως, να φτάσουμε στο 68' για να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου, ο Λιβάγια νίκησε στην προσωπική εναέρια μονομαχία των Μάζουρεκ και σημείωσε το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο Παναιτωλικκός κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Ντίας από τον Τσιγκρίνσκι, αλλά ο Τσιντώτας, φώναξε παρών, όπως και στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, νίκησε τον Ματσόλα και κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του.

Στο 87' ο Μάνταλος εδραίωσε την επιτυχία της Ένωσης, όταν μετά από προσποίηση, πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας (82΄ Μεντίνα), Τζανακάκης (73΄ Μεντόζα), Βάντερσον, Ντάλσιο (85΄ Βέργος), Τσιγγάρας (81΄ Ταχάρ), Μάζουρεκ, Ντίας, Ματσόλα (81΄ Αριγίμπι)  

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Χνιντ (46΄ Μάνταλος), Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες (90+2΄ Μπότος), Λιβάγια (90+2΄ Αλμπάνης), Παουλίνιο, Ινσούα, Ανσαριφάρντ (80΄ Λόπες), Ολιβέιρα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.