Δεν ιδρώνει το αυτί του Αλαφούζου

Metrosport Team17 Ιουνίου 2021

Ο Special Agent είναι σε φουλ φόρμα, φέρνοντας στην οθόνη σας και την πιο απομακρυσμένη πληροφορία από την ποδοσφαιρική πιάτσα.
Ο "κοριός" έχει δυνατό σήμα και καταγράφει...

Οι έξυπνες βόμβες του Μάρκου Δρακωτού, του ομογενή επιχειρηματία με βάση στις ΗΠΑ, ο οποίος δήλωσε δημόσια ότι θέλει να εμπλακεί μαζί με ομάδα επιχειρηματιών στον Παναθηναϊκό, δεν αποσυντόνισαν τη φετινή προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ την... έκανε διακριτικά, όταν το πράγμα πήγε να σοβαρέψει σε επίπεδο επαφών και τα 40 μύρια που λέγεται ότι περιμένουν να μπουν στο τριφύλλι, θα περιμένουν για κι άλλο.

Ο Αλαφούζος δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να ανοίξει κύκλο συζητήσεων σε συγκεκριμένη βάση και σχεδιάζει την ομάδα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους λοιπούς συνεργάτες στην ΠΑΕ.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι έσκασε τόσα χρήματα για να φέρει τον Σέρβο, ποσά που δεν ξόδεψε για τον πάγκο από τη μέρα που ενεπλάκη στα κοινά του Παναθηναϊκού.

Κι δύο κουϊζάκια για μυημένους στην πράσινη καθημερινότητα:

Α) Ποιος μεγαλοπαράγοντας ομάδας από τη Super League 2 ασκεί επιρροή στον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού και του... δίνει ιδέες;

Β) Πόσο political correct είναι η πρόσληψη agent στο τμήμα σκάουτινγκ;

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.