Δεν είναι unfair, είναι η δυναμική του ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός16 Ιουλίου 2022

Η τακτική του Ζοσέ Μπότο στις μεταγραφές είναι η κλασική, αυτή που ακολουθεί η πλειοψηφία των συλλόγων παγκοσμίως.

 Πρώτα συμφωνεί με τον παίκτη, τον κάνει σύμμαχό του στις διαπραγματεύσεις με την ομάδα στην οποία ανήκει και έτσι μπαίνει δυνατός στην διεκδίκησή του. Ο Πορτογάλος το κάνει πολύ πετυχημένα και γι’ αυτό έχει αποκτήσει τόσο καλή φήμη για την ικανότητά του να κλείνει deal. 

Κάπως έτσι, μέσω Νάρεϊ, έφερε την Φορτούνα εκεί που ήθελε, το ίδιο προσπαθεί να κάνει τώρα με τον Ρέντε και την Χέρακλες. Ορισμένοι βιάστηκαν να κατηγορήσουν τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ για unfair τακτική, λες και δεν είναι αυτό που κάνουν όλες οι ομάδες. 

Το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή, έχει συγκεκριμένους κανόνες. Ετσι και εδώ, οι εργαζόμενοι προσπαθούν να πάνε σε “καλά μαγαζιά και να ανεβάζουν την δική τους προσωπική αξία. Δεν είναι unfair, λοιπόν, αλλά σωστή αξιοποίηση της δυναμικής του ΠΑΟΚ

Τόσο για τον Νάρεϊ και τον Ρέντε, όσο και τον Αντρέ Ρικάρντο, τον Κουαλιάτα, τον Ντάντας και τον Νάσεμπεργκ ή τον Μπράντον, τον Ράφα Σοάρες, τον Κάργα και τον Κοτάρσκι, ο ΠΑΟΚ δίνει την προοπτική της μεγάλης ευκαιρίας στην καριέρα τους. Τόσο απλά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.