«Δεν έχει ξεπεράσει την Μπαρτσελόνα ο Μέσι - Υπάρχει εκνευρισμός στο Παρίσι»

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2021

Η αλήθεια είναι, ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν...πιάνει τις επιδόσεις που είχαμε συνηθίσει εδώ και χρόνια, καθώς σε οκτώ (8) συμμετοχές έχει πετύχει μόλις τρία (3) τέρματα, χωρίς να έχει σκοράρει στο Γαλλικό πρωτάθλημα.

Δημοσιεύματα από το Παρίσι αναφέρουν, ότι υπάρχει προβληματισμός για την πορεία του Αργεντινού σταρ και ότι ο τραυματισμός στο γόνατο του δεν τον έχει αφήσει να πάρει ρυθμό.

 Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, εξέφρασε τα παράπονα του για την κλήση του Λιονέλ Μέσι από την Εθνική Αργεντινής, μιας και προέρχεται από πρόβλημα τραυματισμού. Επίσης, ο αρχηγός της Αργεντινής αγωνίστηκε βασικός κόντρα στην Ουρουγουάη, κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα κόντρα στην Βραζιλία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «El Español», η διοίκηση των Παριζιάνων έχει αρχίσει και χάνει την υπομονή της με τον Μέσι, λόγω της κακής φυσικής κατάστασης του αλλά και των εμφανίσεων του στην Γαλλία. 

Το ισπανικό δημοσίευμα σημειώνει ότι ο 34χρονος σταρ και η οικογένεια του δεν αισθάνονται και τόσο άνετα στη γαλλική πρωτεύουσα και επιθυμία τους είναι να επιστρέψουν στη Βαρκελώνη, μιας και όπως τονίζεται ο «Μέσι δεν έχει καταφέρει να βγάλει την Μπαρτσελόνα από το κεφάλι του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.