Άρης: Τα δεδομένα για το «αύριο» της συνεργασίας με τον Μάντζιο

Metrosport Team19 Μαρτίου 2024

Πολλοί θα περίμεναν ο Θόδωρος Καρυπίδης να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Άκη Μάντζιο για το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Αυτό γίνεται γιατί ο ισχυρός άνδρας του Άρη πατάει φρένο στο συγκεκριμένο θέμα, περιμένοντας και το αποτέλεσμα του μεγάλου τελικού με τον Παναθηναϊκό στις 19 Μαΐου. Ενώ τον ερχόμενο Ιούνιο το τρέχον συμβόλαιο το δύο πλευρών φτάνει στο τέλος του.

Ο Έλληνας τεχνικός επέστρεψε στους «κιτρινόμαυρους» τον περασμένο Σεπτέμβριο και του δόθηκε χρόνος και εμπιστοσύνη παρά τα στραβοπατήματα μέσα στη σεζόν. Ο Άκης Μάντζιος θεωρείται πως είναι αυτός που συσπείρωσε την ομάδα και έφτιαξε το κλίμα στα αποδυτήρια. Κάτι που παραδέχονται και οι ίδιοι του οι ποδοσφαιριστές, με τον Ντουκουρέ να λέει ακριβώς αυτό σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο προπονητής του Άρη δεν είχε εύκολο έργο καθώς χρειάστηκε να διαχειριστεί σημαντικές αγωνιστικές απώλειες λόγω των τραυματισμών, όπως αυτές των Ζουλ, Μάνου Γκαρθία, Σαβέριο και Βέλεθ. Μέσα σε αυτές τις αντιξοότητες κατάφερε να βάλει την ομάδα στα Play Off αλλά και κυρίως να φτάσει έως τον τελικό του Κυπέλλου μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Όμως προς το παρόν δεν έχει κάποια ενημέρωση από τον Καρυπίδη. Βέβαια αυτό μπορεί να οφείλεται και στο γεγονός πως άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στον επερχόμενο και πολύ σημαντικό τελικό κυπέλλου.

Από την μία πλευρά σε περίπτωση που έρθει η πολυπόθητη κατάκτηση, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη και απαραίτητη την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα προπονητή. Ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν άδικο το να κριθεί όλη η παρουσία του τεχνικού μόνο από τον τελικό, παρά την σημασία του αγώνα.

Στην αντίπερα όχθη είναι και η πλευρά του Άκη Μάντζιου, ο οποίος έχει το δικαίωμα να εξετάσει όλα τα πιθανά σενάρια για το μέλλον του προσπαθώντας να κάνει ένα μεγαλύτερο deal ή και να δοκιμαστεί στο εξωτερικό. Για την δεύτερη περίπτωση μάλιστα έχει μιλήσει και σε ανθρώπους του στενού του κύκλου, γνωστοποιώντας τους πως θα του άρεσε αυτό το ενδεχόμενο.

Ωστόσο ο Θεόδωρος Καρυπίδης είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο και αναμένεται να κάνει την πρώτη κίνηση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.