Δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση Σάντε Σίλβα

Γιώργος Στράντζαλης11 Ιανουαρίου 2022


Η απόκτηση του Λουίς Πάλμα δεν αλλάζει τα δεδομένα στην περίπτωση του Σάντε Σίλβα, την οποία ο Αρης συνεχίζει να παρακολουθεί. 

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι γεγονός ότι έχει κερδίσει… πόντους, με την παρουσία του στους τελευταίους αγώνες της Νότιγχαμ, αναγκάζοντας τους ανθρώπους της ομάδας του να κάνουν δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του, το οποίο πριν από μερικούς μήνες (ίσως και εβδομάδες…) ήταν διαγεγραμμένο μακριά από τον Βρετανικό σύλλογο. 

Ο 24χρονος δεν είχε χώρο και χρόνο στα πλάνα του προπονητή, ενδεικτικό η μόλις μία συμμετοχή του στην Championship περί τα τέλη Σεπτεμβρίου και ακόμη μία με την U-23. Ωστόσο, στα τελευταία παιχνίδια έχει πιο ενεργό ρόλο παίρνοντας χρόνο συμμετοχής κι έχοντας μάλιστα αξιόλογες εμφανίσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει παρθεί οριστικά η απόφαση για να του δοθεί δεύτερη ευκαιρία. 

Η Νότιγχαμ ψάχνει να απεμπλακεί από κάποια συμβόλαια και στον Αρη περιμένουν να αποφασιστεί εάν ανάμεσα σε αυτά θα είναι και του Σάντε Σίλβα, καθώς δεν αμφισβητείται πως θα τον ήθελαν πίσω στο “Κλεάνθης Βικελίδης” γνωρίζοντας φυσικά ότι ο παίκτης είναι θετικός στην προοπτική επιστροφής του. Αυτό όμως προϋποθέτει δύο πράγματα. Το πρώτο να βρει ο παίκτης λύση με την Νότιγχαμ (σσ ο Αρης τον θέλει ως ελεύθερο, χωρίς δηλαδή την παραμικρή υποχρέωση καταβολής χρημάτων) και το δεύτερο, ο Σίλβα να συμφωνήσει στα οικονομικά “θέλω” που θα του προταθούν. 

Για την ώρα πάντως οι Κιτρινόμαυροι κοιτάζουν διακριτικά την περίπτωσή του, εξετάζοντας ταυτόχρονα όλες τις εναλλακτικές που έχουν για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.