Δεν έχει χάσει ποτέ

Νίκος Κουλιανός10 Ιουνίου 2020

Και τώρα τρέχουμε!!! Όση μπάλα δεν είδαμε το τρίμηνο της καραντίνας, θα το δούμε μαζεμένη μέσα στο καλοκαίρι. Στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, συνεχίζουν χωρίς σταματημό, πρωταθλήματα όπως η Τσεχία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Δανία, ενώ έχουμε και τα ημιτελικά κυπέλλου στη Γερμανία. Ωστόσο ανοίγει η αυλαία και στην Ισπανία, καθώς στον νέο μας νταλγκά δεσπόζει και το ματς επανέναρξης στη La Liga, καθώς η Ανδαλουσία παίρνει φωτιά με την ματσάρα Σεβίλλη – Μπέτις!

• ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: Μονός ημιτελικός κυπέλλου στο Μόναχο, σε περίπτωση ισοπαλίας έχουμε παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι η Μπάγερν επέστρεψε μετά την διακοπή σεληνιασμένη. Οι Βαυαροί μετρούν νίκες και μάλιστα με εντυπωσιακά σκορ. Σε αντίθεση με την Άιντραχτ που είναι…όπως ξυπνήσει. Παρόλα αυτά έχει δοντάκια και μπορεί να κάνει ζημιές μπροστά αν βρει χώρους. Θεωρώ ότι θα χουμε ποδοσφαιρική παράσταση με πολλά γκολ και η βασική μας επιλογή θα είναι το g/g & over 4,5!

• ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Καζάνι που βράζει είναι η Μπενφίκα, μετά την γκέλα στο ματς με την Τοντέλα. Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ισοπαλία και πλέον έχει συγκάτοικο στη κορυφή. Η Πορτιμονένσε δείχνει να μην χαρίζεται σε κανένα και σκοράρει με ευκολία, όπως το έκανε και στην επανέναρξη. Θεωρώ ότι η Μπενφίκα αν θέλει να επιστρέψει στις νίκες οφείλει αν σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές. Βασική μας επιλογή εδώ το g/g & over.

• ΠΟΡΤΟ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ: Εδώ έχουμε ένα ασύλληπτο ζευγάρι, που γράφει την δική της ξεχωριστή ιστορία. Ο λόγος; Η Πόρτο δεν έχει χάσει ποτέ από την Μαρίτιμο στην έδρα της. Η συνολική παράδοση είναι 37-2-0! Η Πόρτο έδειξε μαζεμένη στην επανέναρξη, χωρίς πολλά τρεξίματα και μας έπεισε ότι θέλει τον χρόνο της. Λογικά θα κερδίσει την πελάτισσά της, αλλά με χαμηλό σκορ. Όσο... πατάει η γάτα. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, κρατάμε τον άσο με το under 3,5!

• ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ: Στη Τσεχία βρισκόμαστε μόλις 2 στροφές πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας. Ακολουθούν τα πλέι οφ και μετά το 0-0 στο ντέρμπι η διαφορά τον 8 βαθμών μοιάζει κομβική. Αν οι πρωταθλητές θέλουν να χουν αυτή την ασφάλεια με την Πλζεν, οφείλουν να περάσουν από μια έδρα που ζορίζονται παραδοσιακά. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία χρόνια μετρά 5 ισοπαλίες στην Οστράβα. Θα ρισκάρουμε σε μια ακόμη!

• ΛΙΝΤΣΕΡ – ΡΑΠΙΝΤ Β.: Είναι ξεκάθαρο ότι η Λίντσερ μετά την διακοπή είναι άλλη ομάδα. Επηρεασμένη ψυχολογικά και από την καμπάνα, αλλού πατά και αλλού βρίσκεται. Η χρυσή ευκαιρία να σπάσει το μονοπώλιο της Σάλτσμπουργκ πλέον χάθηκε και η ομάδα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Η Ραπίντ Βιέννης έχει την δυναμική και την φανέλα να της κάνει ακόμα μια κηδεία,και να πάρει κεφάλι στην μάχη για την δεύτερη θέση. Πάμε με την κόντρα και το Χ2!

ΦΩΤΟ: ΒΕΤΤΥ

ΛΕΖΑΝΤΑ: Νίκο μου, εγώ βλέπω και Πιαστ Γκλίβιτσε

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.