Δεν δυσκολεύτηκαν και πήραν το πρώτο τρίποντο

Γιώργος Ζαΐρης20 Νοεμβρίου 2022

Ούτε μια ούτε δέκα ούτε είκοσι. Μετά από 91 μέρες η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Δικεφάλου έδωσε επίσημο ματς. Οπως σημειώνει εύστοχα η σελίδα «Ασπρόμαυρη Βίβλος» στο facebook, το σημερινό ματς απέναντι στην ΑΕΛ για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος ήταν το πρώτο επίσημο μετά από 91 μέρες καθώς ο Δικέφαλος είχε δώσει τον προηγούμενο επίσημο αγώνα του στις 21 Αυγούστου 2022 όταν και είχε ηττηθεί στον όμιλο της προκριματικής φάσης του CHL από την Ρέιντζερς με 4-0 στο γήπεδο του Μακεδονικού. 

 Ο Δικέφαλος κέρδισε με 2-0 την ΑΕΛ σκοράροντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Η πρώτη φάση της αναμέτρησης έγινε στο 19΄, η Χαλατσογιάννη με κλέψιμο από το κέντρο και με ωραία ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή και έσπασε την μπάλα στην Βαρδαλή, η οποία προσπάθησε να κρεμάσει την τερματοφύλακα της ΑΕΛ, αλλά εκείνη μπλόκαρε την μπάλα. 

Ένα λεπτό αργότερα, η Μήτκου έκανε σέντρα από τα αριστερά και βρήκε την Γιαννακά μέσα στην περιοχή, η οποία απείλησε την εστία των φιλοξενούμενων, με την τερματοφύλακα τους να μπλοκάρει. 

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» άνοιξαν το σκορ στο 30΄, με την Μήτκου να κάνει μία σέντρα από τα αριστερά, την Γιαννακά να βρίσκεται στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά να κάνει το 1-0 . 

Στο 45΄ ο διαιτητής δεν καταλόγισε ξεκάθαρο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ μετά από ανατροπή της Γιαννακά μέσα στην περιοχή. 

Στο επόμενο λεπτό, η Μήτκου μετά από εκτέλεση κόρνερ βρήκε την Χαλατσογιάννη, η οποία έστειλε την μπάλα άουτ, έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 1-0. 

Στην επανέναρξη του αγώνα, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε την πρώτη ευκαιρία, με την Μπασούρη στο 51΄ να σουτάρει έξω από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει άουτ. 

Στο 57΄ οι φιλοξενούμενες έμειναν με 10 παίκτριες και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, την εκτέλεση ανέλαβε η Βαρδαλή και ευστοχώντας στο πέναλτι έκανε το 2-0 για τον Δικέφαλο που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.  

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα αυτή, απέναντι στην Καστοριά, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Women's Football League. 

Η σύθεση του ΠΑΟΚ: Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή (80’ Τουρετζόγλου), Σαββίδου (36΄ Μπασούρη), Μήτκου, Καλέση, Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα (70’ Γιοβάνη), Βαρδαλή, Γιαννακά, Ακίντα (80’ Καστανού).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.