Δεν -Χ-άρηκε κανείς στη Λεωφόρο

Δημήτρης Καλαϊτζής28 Φεβρουαρίου 2021

Μετά την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (1-0), ο Παναθηναϊκός δεν σήκωσε κεφάλι, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1. 

Οι «πράσινοι» έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν στην βαθμολογία την Ένωση, αλλά και παράλληλα να μειώσουν την απόστασή τους από τη δεύτερη θέση και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Βέλεθ στο 58΄. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Ενγκμπακοτό πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω, ο Βέλεθ έγινε κάτοχος της μπάλας και με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη για το 1-0. 

 Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις 15 λεπτά, καθώς η Ένωση βρήκε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα στη Λεωφόρο. Από λάθος των παικτών του Μπόλονι, ο Σιμάνσκι πήρε τη μπάλα, έκανε την κάθετη πάσα προς τον Γκαρσία, ο οποίος μπήκε από τα δεξιά έχοντας περάσει τον Χουάνκαρ, έκανε την ντρίπλα με αποτέλεσμα να έρθει ο Βέλεθ και να κόψει τη μπάλα αλλά στην προσπάθεια του Χουάνκαρ να απομακρύνει η μπάλα βρήκε πάνω στο σώμα του Γκαρσία ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το διαγώνιο πλασέ και νίκησε τον Διούδη για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό και πλέον να ρίχνουν το βάρος στα παιχνίδια Κυπέλλου που ακολουθούν με ΠΑΣ και ΝΠΣ Βόλο αντίστοιχα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.