Δεν ανοίγουν σαμπάνιες στον Άρη, τρέχουν για το ρόστερ

Metrosport Team01 Αυγούστου 2020

Δικαίωση σε πρώτο χρόνο για τον Άρη και ευθύνη, για να φτιάξουν κάτι καλύτερο. Κάπως έτσι αντιμετωπίζουν στην Αλκμήνης τη χθεσινή απόφαση του CAS, βάσει της οποίας προχώρησε στην προσωρινή άρση των ban, που είχε επιβάλει η FIFA. Πλέον, οι "κιτρινόμαυροι" έχουν ρυθμό... τροχάδην, προκειμένου να συγκροτήσουν ρόστερ.

Χρόνο για... σαμπάνιες δεν θα βρει κανείς. Ήδη χάθηκε χρόνος, λόγω των ban, άρα καλύτερα να προχωρήσουν στις ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών.

Το πρωί της Παρασκευής ήρθαν τα ευχάριστα από τη Λωζάνη της Ελβετίας, όπου το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο δικαίωσε τις θέσεις των "κιτρινόμαυρων", προχωρώντας στην άρση του διπλού απαγορευτικού των μεταγραφών. Στη σχετική απόφαση αναφέρεται πως η απαγόρευση για τις δύο μεταγραφικές περιόδου, λόγω της υπόθεσης Ντουρμισάι, υφίσταται, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς θα εκμεταλλευτούν την αναστολή της ποινής, προκειμένου να δημιουργήσουν ανταγωνιστικό σύνολο.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ευχαρίστησε τους κ.κ. Τουμαζάτο (οικονομικό διευθυντή) και Ζέμπερη (νομικό), ο οποίος ανέλαβε την εκπροσώπηση της εταιρείας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.