Δεδομένες οι επιστροφές, απαραίτητες οι αφίξεις για τον ΠΑΟΚ!

Γιώργος Ζαΐρης05 Ιουλίου 2022

 Στη δεύτερη και τελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας του στο Απελντοορν μπαίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ και φυσικά το ενδιαφέρον των φιλάθλων εστιάζεται στα δυο δυνατά φιλικά παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα απέναντι στην Αλκμααρ την Τετάρτη και στην Σταντάρ Λιέγης το Σάββατο. Όμως για εμάς που ζούμε την προετοιμασία καθημερινά το ενδιαφέρον εστιάζεται σε κάθε προπόνηση.

Χθες είδαμε για πρώτη φορά τον Βιεϊρίνια με την ομάδα, θα δούμε ξανά τον Κάργα και περιμένουμε τον Λύρατζη. Δεδομένες λοιπόν αυτές οι επιστροφές, αλλά και απαραίτητες οι αφίξεις νέων παικτών. Ο Λουτσέσκου θα ήθελε να έχει από… χθες τον Νάρεϊ και θα ήταν πολύ χρήσιμο αν ο Γερμανός εξτρέμ προλάβαινε μερικές προπονήσεις εδώ στην Ολλανδία. 

Μαζί με αυτές που θα ακολουθήσουν στην Ελλάδα και με δεδομένο πως όλο αυτό το διάστημα δεν είναι ανενεργός και κάνει με την Φορτούνα προετοιμασία στην Αυστρία, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως θα μπορούσε να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής στα ματς με την Λέφσκι και σε κάθε περίπτωση να είναι το όνομα του στη λίστα που πρέπει να στείλει ο ΠΑΟΚ στην UEFA στις 15 Ιουλίου. 

Αν με ρωτάτε, θα ήθελα εδώ και τον Μπίσεσβαρ αφού είναι ένας ακόμη παίκτης που μπορεί και να βοηθήσει τους νεαρούς, αλλά και να βοηθήσει να ανέβει ακόμη περισσότερο η ποιότητα των προπονήσεων αφού είναι η «παλιοσειρά» μαζί με τον Βιεϊρίνια. Προφανώς και κάθε προπόνηση έχει ενδιαφέρον, όπως προφανώς κα δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει με προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. 

Ας εστιάσουμε όμως στο αγωνιστικό και όπως όλα δείχνουν την Τετάρτη μπορεί να δούμε μια ενδεκάδα που θα μείνει στον αγωνιστικό χώρο για παραπάνω από 45’. Είμαι σίγουρος πως στο ματς με την Σταντάρ το προσεχές Σάββατο ο Λουτσέσκου θα δείξει πολλές από τις σκέψεις του για το πρώτο ματς με την Λέφσκι. Αν το καλοσκεφτείς, εκείνη την μέρα, δηλαδή στις 9 Ιουλίου θα έχουν μείνει μόνο 11 μέρες μέχρι να ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στη Σόφια. Δεν είναι πολλές…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.