Δε γνωρίζουν τι είναι «ΠΑΟΚ»!

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΜΠΟΥΖΑ

Τα τέσσερα «ιερά» γράμματα, το DNA , τα τσιμέντα της Τούμπας ή απλώς μια μόδα που άρχισε επί Ζαγοράκη και συνεχίζεται με Σαββίδη… Πόσοι όμως είναι πραγματικά αυτοί που γνωρίζουν τι εστί ΠΑΟΚ; Πόσοι νιώθουν πραγματικά λυπημένοι που η ομάδα τους ενώ γνωρίζουν ότι μπορεί, έχει βάλει στην ντουλάπα όλα τα όπλα της και περιμένει το «κάτι» που εμείς δε γνωρίζουμε; 

Υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που δυστυχώς ή ευτυχώς έχουν συνδυάσει για να μην πούμε εξαρτούν την καλή ψυχολογική τους διάθεση από τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι μέσα στην οικονομική και κοινωνική λαίλαπα που ζούμε, ελάχιστες έως μηδενικές είναι οι στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου που του προσφέρουν χαρά. Μέσα στο τίποτε εδώ και λίγα χρόνια ξεπρόβαλε δυναμικά σαν σούπερ νόβα ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Πήρε τίτλους και έδειξε ότι όχι απλώς τα βάζει με το κατεστημένο αλλά το νικά. Κι όμως εκεί που όλα έδειχναν ότι πήραν τον δρόμο τους ο σούπερ νόβα (τα μεγαλύτερα άστρα του σύμπαντος) τείνει να γίνει διάττοντας αστέρας. 

Που οφείλεται αυτή η εξέλιξη; Γιατί ο ΠΑΟΚτσής που κληρονομεί τον πόνο και την αδικία που νιώθει στο πετσί του από γενιά σε γενιά διαπιστώνει ότι πρέπει τη στιγμή που πάει να σηκώσει το κεφάλι, να ξανασκύψει και να κουρνιάσει στην γωνιά του περιμένοντας το «κάτι»; Βγάζουμε απ’ έξω όλους τους γκρινιάρηδες, τους ιδιοτελείς ακόμα και τους ισχυρογνώμονες που μπορεί να χάνουν την πραγματικότητα και εστιάζουμε στους ανέγγιχτους. Σ’ αυτούς που η ζωή τους είναι ΠΑΟΚ, που δεν επιδιώκουν ίχνος προβολής, που μπορεί να μην έχουν πει την γνώμη τους πουθενά αλλά που μέσα στην ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ψυχή τους έχει γεννηθεί ένα τεράστιο «ΓΙΑΤΙ»! Γιατί ενώ υπάρχουν όλα τα εχέγγυα ο ΠΑΟΚ άγεται από μια διοίκηση που φαίνεται ότι την απασχολεί οτιδήποτε άλλο εκτός από το αγωνιστικό, που η ασυνεννοησία και η ιδιοτέλεια είναι κυρίαρχα χαρακτηριστικά και η ευθυνοφοβία αποτελεί τελικά τίτλο τιμής. 

Ο ΠΑΟΚ κύριοι δεν είναι ούτε εξουσία, ούτε πολιτική, ούτε μια επιχείρηση όπως όλες οι άλλες. Δεν είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας. Δεν είναι εμβολιασμένος ή ανεμβολίαστος. Αυτά όχι απλά περισσεύουν αλλά είναι και ανοίκεια με κάθε τι που αντιπροσωπεύει τον ΠΑΟΚ. Σε μία ανάρτησή του ο υιός του κ. Σαββίδη ανέφερε ένα εδάφιο από την Παλαιά Διαθήκη όπου εν ολίγοις συνοψίζει ότι υπάρχει ο κατάλληλος καιρός για όλα… και προφανώς τώρα δεν είναι ο κατάλληλος καιρός. 

Η απάντησή μας είναι απλή: δεν είναι καιρός να αφήνεις τον ΠΑΟΚτσή να λύνει γρίφους. Το μυαλό του ταξιδεύει με μεγάλες ταχύτητες και δημιουργεί συνειρμούς που ίσως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ή και είναι άδικοι. Η αλήθεια μπορεί να αποδοθεί σε μια πρόταση. Αυτό αξίζει ο ΠΑΟΚτσής. Ούτε στάλα λιγότερο, μια απλή αλήθεια και όχι μια διοίκηση (και δεν αναφερόμαστε στον κ. Σαββίδη ) που παχυλά μισθοδοτούμενη ασκεί πολιτικές τύπου Κιμ Γιονγκ Ουν. Που ζητά από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να κάνουν διαδικτυακές ερωτήσεις στον Λουτσέσκου και ενώ το 80% αναφέρονται στις μεταγραφές ούτε μία δεν περνά στον Λουτσέσκου για να απαντηθεί. Αυτή η γκαιμπελίστικη λογοκρισία ήταν ό,τι χειρότερο έχετε κάνει και δεν θα περάσει έτσι. Κανείς δε φιμώνει τον κόσμο μιας ομάδας που από πάντα είχε τον οπαδό της ως το μέγιστο και πιο πολύτιμο αγαθό της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.