Δαμανάκης: «Δε μου αρέσει ο ΠΑΟΚ, μόνο ο Γιαννούλης δημιουργεί»

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Δαμανάκης.

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ δήλωσε μη ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής εικόνα του φετινού Δικέφαλου, τονίζοντας ότι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δημιουργεί είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Δαμανάκης δήλωσε:

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Δεν είμαι ευχαριστημένος. Κάτι λείπει από την ομάδα όταν βλέπεις μόνο τον Γιαννούλη να μπαίνει στην περιοχή και να δημιουργεί και να κάνει κάτι καλό. Ο Γιαννούλης είναι εξαίρετος ποδοσφαιριστής. Επειδή είναι ο μόνος που δίνει λύσεις, δε γίνεται να από όλες τις πάσες του να μη γίνεται τίποτα. Από ότι είδα στο ματς με την Κράσνονταρ, οι παίκτες δεν μπαίνουν στην περιοχή, κινούνται πολύ περιφερειακά. Ο Γιαννούλης σπάει την μπάλα και δεν είναι κανείς μέσα στην περιοχή. Ποιος είναι φορ στην ομάδα; Ό,τι όμορφο κάνει η ομάδα το κάνει ο Γιαννούλης. Επίσης δεν υπάρχουν καλοί κεφαλοσφαιριστές. Λείπουν παιδιά από την ομάδα. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. ΟΚ να μπουν τα νέα παιδιά αλλά να πάρουν εμπειρίες από τους παλιούς ποδοσφαιριστές. Στο γήπεδο κουμάντο κάνουν αυτοί που δεν έχουν την μπάλα. Αν δεν γίνει κίνηση από αυτούς εγώ τι να κάνω την μπάλα; Η ομάδα μας είναι πολύ χαμηλού επιπέδου, δεν έχει κάτι να σου αρέσει. Μας προβληματίζει όλους. Όταν μια ομάδα παίρνει πρωτάθλημα, το θέμα είναι να έχει συνέχεια. είναι να παίρνεις ποδοσφαιριστές που να ξεχωρίζουν. Στα δικά μου χρόνια είχαμε μεγάλους ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ».

Για τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ από τις ακαδημίες: «Πιο δεμένος είναι ο Μιχαηλίδης. Είναι έτοιμος, δυνατό παιδί, μπορεί να γίνει ο καλύτερος στη θέση του. Η στιγμή του αυτογκόλ είναι κάτι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Είναι καλοί παίκτες οι μικροί, θέλουν χρόνο και εμπειρίες και θα ψηθούν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.