Corinne Olympios: Η σέξι Ελληνοαμερικανίδα με τους 1 εκ. followers στο Instagram

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2022

Η ελληνικής καταγωγής, Κορίν Ολύμπιος, είχε κάνει το ξεπέταγμά της όταν είχε συμμετάσχει στο αμερικανικό The Bachelor, όμως όπως φάνηκε στην πορεία δεν επρόκειτο για ένα από τα «πυροτεχνήματα» της showbiz, αφού η αναγνωρισιμότητά της ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς.

Μπορεί η ίδια αρχικά να ονειρευόταν να γίνει ένα πετυχημένο «παραδοσιακό» μοντέλο, όμως τα 155 εκατοστά του ύψους της δεν την βοήθησαν να υλοποιήσει την επιθυμία της. Αυτό φυσικά, δεν αποτέλεσε εμπόδιο στο να χαράξει άλλο μονοπάτι στον δρόμο της προς την αναγνωρισιμότητα. Άλλωστε τα πανέμορφα χαρακτηριστικά της και οι καμπύλες της, σε συνδυασμό με την συμμετοχή της στο γνωστό ριάλιτι, ήταν αρκετά για να σπάσει το φράγμα των 1 εκατ. ακολούθων στο Instagram.

Όσον αφορά της ελληνικές ρίζες της, η ίδια παρότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαϊάμι, δεν χάνει ευκαιρία να τονίζει πως μεγάλωσε σε ένα παραδοσιακό ελληνικό σπίτι, λόγω του Ελληνοαμερικανού πατέρα της, ενώ όλοι στην «πιάτσα» την αναφέρουν κυρίως ως Ελληνίδα, κάτι που έχει επιδιώξει η ίδια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.