Conference League: Η Βασιλεία «ξέρανε» στις καθυστερήσεις την Φιορεντίνα - Ανατροπή και μικρό πλεονέκτημα για Γουεστ Χαμ

Metrosport Team11 Μαΐου 2023

Συναρπαστικά ήταν τα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών του Conference League, σε Αγγλία και Ιταλία. Στο Αρτέμιο Φράνκι, η Βασιλεία πραγματοποίησε μεγάλη ανατροπή  και πήρε μια σπουδαία νίκη, καθώς έκανε το 1-2 στις καθυστερήσεις κόντρα στην Φιορεντίνα.

H Φιορεντίνα άνοιξε το σκορ απέναντι στη Βασιλεία με κεφαλιά του Αρτούρ Καμπράλ, ο οποίος δεν πανηγύρισε καθώς έχει αγωνιστεί στους Ελβετούς. Η Βασιλεία κατάφερε να φέρει στα ίσα το ματς, με εξαιρετική ενέργεια του Ντιουφ, στο 70'. Το «κερασάκι» για την μεγάλη ανατροπή, έβαλε ο Αμντουνί στις καθυστερήσεις! 


 Όσον αφορά το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών, η Γουεστ Χαμ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές και να πραγματοποιήσει και αυτή  την ανατροπή, που της δίνει ενα μικρό πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό. 

Η Αλκμααρ άνοιξε πρώτη το σκορ, με πανέμορφο γκολ του Ρέιντερς, στο 40'. Η Γουεστ Χαμ απάντησε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπένραχμα και η ανατροπή ήρθε με το γκολ του Αντόνιο στο 75΄, έπειτα απο φάση διαρκείας.  


Τα αποτελέσματα: 

Φιορεντίνα-Βασιλεία 1-2

Γουεστ Χαμ- Αλκμααρ 2-1


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.