Η Φιορεντίνα έπαιξε με τη “φωτιά” και λίγο έλειψε να πάθει το κάζο του αιώνα από τη Λεχ Πόζναν, αλλά παρά την ήττα με 3-2 στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League.
Μετά τη νίκη με 4-1 στο πρώτο παιχνίδι στην Πολωνία, η Φιορεντίνα ήταν με το… ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση του Conference League, αλλά η Λεχ Πόζναν λίγο έλειψε να κάνει τη μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν.
Οι Πολωνοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό και βρήκαν δύο ακόμη μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Οι “βιόλα” αντέδρασαν όμως στη συνέχεια και με γκολ των Σοτίλ και Καστροβίλι, έσωσαν την παρτίδα, για να διαμορφώσουν το συνολικό σκορ στο 6-4 και να “σφραγίσουν” το… εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Conference League:Γλίτωσε το κάζο της σεζόν η Φιορεντίνα, προκρίθηκε στα ημιτελικά!
Metrosport Team20 Απριλίου 2023
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Προτείνουμε
-
Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρες, προβλήματα και... κρατήρας! 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Μανδάς για το μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα για να φύγω» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Πόσα ζητάει ο Ολυμπιακός από τη Ρεάλ για τον Μουζακίτη 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Κ19 ΠΑΟΚ: Υποδέχεται τον Άρη πριν την Λέγκια 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Ολυμπιακός - ΣΕΦ: «Ποτέ δεν δόθηκαν τα απαραίτητα χρήματα από την ΓΓΑ» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Euroleague: Το σερί του Παναθηναϊκού δοκιμάζεται με τη Βαλένθια 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τον τελικό του League Cup και το ... 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Άρης: Αφήνει τον Μορόν στον πάγκο; Έμπιστος φαίνεται... 05 Δεκεμβρίου 2025