CLUB ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ: Αναμνηστική πλακέτα και φανέλα του ΠΑΟΚ στον ΟΦΗ για τα 100 χρόνια

Γιώργος Καστάνης19 Ιανουαρίου 2026

Ο πολιτισμός στον αθλητισμό, σε όλο του, το μεγαλείο. Τα μέλη του CLUB φίλων ΠΑΟΚ, σε συνέχεια των δράσεων που έχουν αναπτύξει από το 2025, προχώρησαν σε μία ακόμη πρωτοβουλία που προάγει το αθλητικό ιδεώδες.

100 χρόνια ζωής γιορτάζει ο ΠΑΟΚ. 100 χρόνια γιορτάζει και ο ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες, αναμετρήθηκαν στην Τούμπα, ο Δικέφαλος κέρδισε δίκαια με σκορ 3-0, αλλά αυτό δεν εμπόδισε (νωρίτερα χρονικά από την έναρξη του αγώνα), τα μέλη του CLUB φίλων ΠΑΟΚ να προσφέρουν στους εκπροσώπους της Κρητικής ομάδας, μία αναμνηστική πλακέτα για τα 100 χρόνια ζωής, καθώς και μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών του Δικεφάλου.

Όπως αναφέρεται και στο δελτίο τύπου, του club:

«Το CLUB ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ επισκέφτηκε την Κυριακή 18 Ιανουαρίου την αντιπροσωπεία του ΟΦΗ και παρέδωσε στον κ. Πουρσανιδη Γενικό Διευθυντή  και στον κ. Τσαμπούρη, team manager της ομάδας, για τα 100 ΧΡΟΝΙΑ του ΟΦΗ μια μπλούζα του ΠΑΟΚ με τις υπογραφές όλων των παικτών και μια αναμνηστική πλακέτα για το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΟΚ

100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ

CLUB ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ»





Οι Δημήτρης Μανάρης, Γιώργος Κανταρτζής, Νίκος Συμεωνίδης, Μανώλης Διβανίδης, από το club επισκέφθηκαν τα μέλη της αποστολής του ΟΦΗ και έδωσαν στον Ηλία Πουρσανίδη την πλακέτα και την υπογεγραμμένη φανέλα των παικτών του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.