Clasico χωρίς λάμψη, η Ρεάλ πέρασε εύκολα από το «Καμπ Νου»

Δημήτρης Καλαϊτζής24 Οκτωβρίου 2021

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια του El Clasico, καθώς επικράτησε 2-1 της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», για την 10η αγωνιστική της Primera Division. Για πρώτη φορά από το 1965 η «Βασίλισσα» έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές νίκες σε «Clasico»!

Το πρώτο εικοσάλεπτο στην αναμέτρηση κύλησε δίχως τη μεγάλη φάση για τις δυο ομάδες. Στο 21΄ η Ρεάλ ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Βινίσιους, αλλά ο διαιτητής θεώρησε πως δεν υπάρχει παράβαση.

Στο 25΄ η Μπαρτσελόνα έχασε ασύλληπτη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Ντεπάι έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, αλλά ο Ντεστ από πλεονεκτική θέση κατάφερε να αστοχήσει. Έξι λεπτά μετά, οι Καταλανοί απείλησαν ξανά, με το σουτ του Ντεπάι να περνάει έξω.

Και στο επόμενο λεπτό, η «Βασίλισσα» τιμώρησε τους γηπεδούχους, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με το τρομερό σουτ του Αλάμπα.

Στο 39΄ το σουτ του Ροντρίγκο απέκρουσε ο Τερ Στέγκεν, ενώ στο 45΄ το σουτ του Φάτι κόντραρε στα σώματα των αμυντικών της Ρεάλ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, οι «μπλαουγκράνα» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά τόσο ο Κουτίνιο, όσο και Φάτι δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Κουρτουά.

Στο 60΄ ο Βινίσιους δεν εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Ντεστ, ενώ δώδεκα λεπτά μετά οι «μερένχες» άγγιξαν το 0-2, όταν μετά από γύρισμα του Μεντί, ο Μπενζεμά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 93΄ η Μπαρτσελόνα έχασε απίθανη φάση. Μετά από γύρισμα του Ντεπάι, κανείς εκ των Πικέ, Ρομπέρτο, Αγουέρο δεν μπορεί να σκοράρει με τον Πικέ να φωνάζει για πέναλτι και στο επόμενο λεπτό η Ρεάλ βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση, με σκόρερ αυτή τη φορά, τον Βάσκεθ.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Αγουέρο στο 97΄.

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν - Μινγκέθα (46' Φιλίπε Κοουτίνιο), Πικέ, Έρικ Γκαρθία, Τζόρντι Άλμπα - Γκάβι (84’ Λ. Ντε Γιονγκ), Μπουσκέτς, Φ. Ντε Γιονγκ (77’ Σέρτζι Ρομπέρτο) - Ντεστ, Φατί (73’ Αγουέρο), Ντεπάι. 

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά - Λούκας Βάθκεθ, Έντερ Μιλιτάο, Άλαμπα, Μεντί - Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος - Ροντρίγκο (71’ Βαλβέρδε - 90’+1’ λ. τρ. Καρβαχάλ), Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ (87' Ασένσιο).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.