Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» την πόρτα της Μπόκα Τζούνιορς για τον Βαλεντίνι

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2024

Ο Ολυμπιακός έχει μπει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό «παζάρι», ξεψαχνίζοντας για ακόμη μια σεζόν την αγορά της Αργεντινής. Μάλιστα, από δημοσιεύματα της χώρας προκύπτει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους για την περίπτωση του Νίκολας Βαλεντίνι.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο, οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει επαφές με την Μπόκα Τζούνιορς,  καταθέτοντας μάλιστα και πρόταση στον σύλλογο της Αργεντινής για το 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, η πρόταση αυτή απορρίφθηκε, αλλά οι «κόκκινοι» πρόκειται να επιμείνουν και να επανέλθουν με νέα πρόταση.

Ο Βαλεντίνι, είναι κεντρικός αμυντικός, 22 ετών, αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς από την αρχή της καριέρας του, αφού αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της. Από τους πιο πρόσφατους σταθμούς στη καριέρα του, η ομάδα της Αλδοσίβι με τη φανέλα της οποία αγωνίστηκε ως δανεικός καο κατέγραψε 39 συμμετοχές με ένα γκολ.

Επιστρέφοντας στο «Μπομπονέρα» τον Γενάρη του 2023, έχει 38 συμμετοχές και ένα γκολ, όντας παράλληλα και δυο φορές διεθνής με την Κ23 της Αργεντινής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.