«Χτίζει» στον Μπεναλουάν ο Άρης - Αλλαγή σκεπτικού για τον Γαλλοτυνήσιο

Γιώργος Στράντζαλης02 Ιουνίου 2021

Μόνο τυχαία δεν έγινε (τελικά) η επιλογή του Γιοχάν Μπεναλουάν στην φωτογραφία promo της ΠΑΕ Άρης για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο οποίος απεικονίζεται μαζί με τους Ματίγια, Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα.

Τα δεδομένα για τον Γαλλοτυνήσιο κεντρικό αμυντικό έχουν διαφοροποιηθεί το τελευταίο διάστημα. Υπό την έννοια ότι, μέχρι πριν από λίγο καιρό η παρουσία του στο ρόστερ της νέας σεζόν δεν θεωρούνταν δεδομένη. Απ’ ότι φαίνεται όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και “γέρνουν” προς την παραμονή του, ακόμη κι αν το CAS βγάλει θετική απόφαση για τον Αρη.

Σε αυτό το σενάριο και με την παρουσία του Μπεναλουάν στο ρόστερ, πάντως, ο Αρης θα προχωρήσει κανονικά το πλάνο απόκτησης τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού. Μία θέση για την οποία υπάρχουν ήδη επιλογές και προχωρημένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές. Αν θα αποκτηθούν ένας ή δύο στόπερ, αυτό θα εξαρτηθεί και από άλλους παράγοντες. Ο πρώτος αφορά το μέλλον του Ντάτκοβιτς, ο οποίος το πιο πιθανό είναι να λύσει το συμβόλαιό του, ενώ ο δεύτερος αφορά τον Λίντσεϊ Ροζ και μία ενδεχόμενη πώλησή του το καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση αυτή τη στιγμή.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα στο αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν η τριάδα των κεντρικών αμυντικών, Δεληζήσης, Ροζ, Μπεναλουάν, θα μείνει ως έχει και πάνω σε αυτήν θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής. Το σκεπτικό των Κιτρινόμαυρων είναι να “χτίσουν” πάνω στη χημεία και στην εμπειρία που έχουν οι υπάρχοντες και να προστεθεί ποιότητα και δύναμη στα μετόσπιθεν με τους παίκτες που θα έρθουν. Αυτό θα εξυπηρετήσει τον Άκη Μάντζιο και στην καλύτερη εφαρμογή ενός εναλλακτικού πλάνου, με τριάδα στην άμυνα, που έχει στο μυαλό του να δουλέψει στο διάστημα της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.