Χρυσόγονος: «Πιστεύω πως το δίκαιο θα επικρατήσει, η ΕΠΟ θέλει να κατασπαράξει τον Αρη»

Metrosport Team19 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο συνταγματολόγος, Κώστας Χρυσόγονος, και μίλησε για το θέμα της αδειοδότησης του Αρη και τα όσα γίνονται με την ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Αισθάνομαι θλίψη και θυμό γιατί αποδεικνύεται πως υπάρχει μια ποδοσφαιρική ομοσπονδία με δικά της παιδιά και συστηματικά επιχειρεί κατά συγκεκριμένων ομάδων και συγκεκριμένα τον Αρη για να τον κατασπαράξει ως τίγρης, να το πω μεταφορικά. Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα γραφεία. Κάποιοι όμως συνεχίζουν να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις και αντίστοιχες οδήγησαν τον Ζαγοράκη να παραιτηθεί.

Το ζήτημα δεν είναι νομικό αλλά ηθικό. Υπάρχει μεγάλη μερίδα οπαδών της ΑΕΚ που δεν θέλουν να βγει η ομάδα τους Ευρώπη με άθλιες μεθοδεύσεις. Αντιθέτως, υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Δήμαρχος Βόλου και εισαγγελείς που θα έπρεπε να ντρέπονται.

Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία στη χώρα μας, να αφήσουμε τι κουτοπονηριές και να παίζεται στο γήπεδο το ποδόσφαιρο, όπως και η πολιτική να παίζεται στις εκλογές και όχι στα ΜΜΕ. Δεν προσφεύγει η ΑΕΚ που είναι ωφελούμενη και προσφεύγει κάποιος άλλος νομικός που δεν έχει σχέση. Οσον αφορά τον Σαράκη είναι κάτι μικρό, εδώ ολόκληρος Ζαγοράκης αηδιάζει και παραιτείται, καταλαβαίνετε τι συμβαίνει».

Για το τι πιστεύει πως θα γίνει στο τέλος: «Πιστεύω πως το δίκαιο θα επικρατήσει. Πως θα πάρει ο Αρης το ευρωπαϊκό εισιτήριο που το κέρδισε μέσα στο γήπεδο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.