Χριστοφορίδης: «Η έφεση που κατέθεσε ο κύριος Σαράκης δεν στοιχειοθετείται»

Metrosport Team20 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Χριστοφορίδης.

Ο έμπειρος νομικός μίλησε αναφορικά με την υπόθεση που ταλανίζει τον Άρη και αφορά τον Παλαθουέλος, τις πιθανότητες αλλά και τον ρόλο του κ. Σαράκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ίδιος:

Αρχικά ανέφερε: «Η έφεση την οποία κατέθεσε ο κύριος Σαράκης δεν στοιχειοθετείται. Υπάρχει η προσπάθεια να συνδεθεί η παλιά ΠΑΕ με τη νέα, ενώ βρίσκεται σε εκκρεμοδικία η απόφαση για τον Παλαθουέλος. Ο Άρης πήρε κανονικά την άδεια συμμετοχής του. Ο Άρης εξασφάλισε προ μιας εβδομάδας τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ξαφνικά βγήκε αυτό. Θεωρώ πως υπάρχει ασυμβίβαστο στην υπόθεση του κυρίου Σαράκη με βάση τον ρόλο που έχει».

Για να προσθέσει: «Το θέμα είναι πιο γενικό και από το μπάχαλο της ΕΠΟ και δεν γίνεται να ταλανίζεται ένας σύλλογος με τόσο κόσμο και με νέους οπαδούς παρά τα χρόνια που βρίσκεται χωρίς τίτλο, γύρω από το ίδιο θέμα, αν είναι διάδοχος της παλιάς ΠΑΕ. Τουλάχιστον ας έλεγε η ΕΠΟ ότι κάνουμε μία εξαίρεση και ο Άρης είναι συνέχεια της παλιάς ΠΑΕ για να ξέρει η πλευρά της ομάδας να τι να κάνει».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Πιστεύω ότι θα εκδικαστεί γρήγορα η έφεση, αλλά η ΕΠΟ δεν μπορεί να παρακάμψει εντελώς της εκδίκαση της έφεσης. Εκτιμώ ότι θα υπάρξει μία αυστηρή σύσταση της UEFA για να σταματήσει όλο αυτό το καλαμπούρι μέχρι το επόμενο.

Ενώ ακόμα υπογράμμισε: «Δεν ξέρω πως διέρρευσαν οι λεπτομέρειες που υπάρχουν και ρήτρες εμπιστευτικότητας και έπειτα έγινε η εξώδικος ακολουθία και να κάνει η συμπαθής ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος τη δική της έφεση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.