Σούπερ Άρσεναλ με ηγέτη Ζεσούς, περίπατος για τη Σίτι χωρίς να σκοράρει ο Χάαλαντ

Παναγιώτα Χαλκιά13 Αυγούστου 2022

Πλούσιο το θέαμα στη δεύτερη αγωνιστική της Premier League. Η Άστον Βίλα πέτυχε την πρώτη της νίκης, η Σίτι έκανε επίδειξη δύναμης και η Λιντς λίγο έλειψε να πάρει διπλό. 

Την πρώτη νίκη της στη φετινή Premier League πανηγύρισε η Άστον Βίλα επικρατώντας με 2-1 της Έβερτον. Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε στο 31' ο Ινγκς με φανταστικό πλασέ ενώ στο 85'μετά από πανέμορφη συνεργασία η μπάλα κατέληξε στο Μπουεντία που διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Δυο λεπτά αργότερα, η Έβερτον με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή του Ντιν μείωσε το σκορ.

Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στο «Έμιρεϊτς», όπου η Άρσεναλ κέρδισε με 4-2 τη Λέστερ. Οι κανονιέρηδες πήραν αέρα δύο γκολ με τον Ζέσους να σκοράρει στο 23 και στο 35, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με αυτογκόλ του Σαλιμπά στο 53' αλλά ο Ζάκα έκανε το 3-1 δύο λεπτά αργότερα. Ο Μάντισον μείωσε και άλλο στο 74' αλλά η Άρσεναλ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο επόμενο λεπτό με τον Μαρτινέλι.

Η Λιντς πήρε το προβάδισμα με 2-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο αφού ισοφαρίστηκε. Ο Ματσάντο βρήκε δίχτυα στο 46 και στο 60 κάνοντας το 0-2 αλλά στο 72ο λεπτό ο Αρίμπο και στο 81΄ο Γουόκερ Πίτερς έδωσαν το βαθμό στη Σαουθάμπτον.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε περίπατο στο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ καθώς επικράτησε με 4-0 χάρη σε τέρματα των Γκουντογκάν, Ντε Μπρόιν, Φόντεν και το αυτογκόλ του Λέρμα.

Στα παιχνίδια της Μπράιτον με τη Νιούκαστλ και της Γουλβς με τη Φούλαμ το μηδέν διατηρήθηκε μέχρι το 90'

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άστον Βίλα - Έβερτον 2-1

Άρσεναλ - Λέστερ 4-2

Σαουθάμπτον - Λιντς 2-2

Μπράιτον - Νιούκαστλ 0-0

Γουλβς - Φούλαμ 0-0

Σίτι - Μπόρνμουθ 4-0

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.