«Χορταστική» ισοπαλία… θρίλερ (2-2) στο Ηράκλειο

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος από τον Ατρόμητο, με 9 τελικές και δοκάρι (στο 41’ με φάουλ του Ναμπί), όμως ο Ατρόμητος πήρε προβάδισμα στις καθυστερήσεις με γκολ του Μανούσου που αρχικά ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.
Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος μέσα σε επτά λεπτά γύρισαν υπέρ τους το παιχνίδι με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Άντριαν Σαρδινέρο που ισοφάρισε στο 49’ εκμεταλλευόμενος λάθος των Γκάλο και Ρισβάνη και πέτυχε το 2-1 στο 56’ βγαίνοντας σε θέση βολής και ευστοχώντας απέναντι στον Γιαννιώτη . Ο Ατρόμητος αναζήτησε την απάντηση, χωρίς επιτυχία με τρεις προσπάθειες του Μανούσου μέχρι το 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Γούτας με κοντινή κεφαλιά έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους Περιστεριώτες.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Βάτερμαν, Βάις, Βούρος, Σελίμοβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης (94΄Γιάννου), Νέιρα, Στάικος (79΄Μίγγος), Μεγιάδο, Ναμπί (88΄Στάρτζεον), Σαρδινέρο (79΄Γκαργκαλατζίδης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Στρούγγης (46΄Ρισβάνης), Γούτας, Γκάλο, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς (42΄Νάτσος), Σάλομον, Χαρίσης (65΄Μουνίθ), Ραμπέγιο (79΄Ενσικουλού), Γιακουμάκης (46΄Ούμπιντες), Μανούσος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.