Χωρίς Κάστρο με ΠΑΟΚ η Ξάνθη

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2020

Ανεβάζουν ρυθμούς οι παίκτες της Ξάνθης ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Παράσχος έδωσε έμφαση στην ενδυνάμωση και στην τακτική. Οι Ακρίτες ενημέρωσαν ότι ο Ματίας Κάστρο δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού καθώς συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με το Δικέφαλο.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Συνεχίζεται με πρωινές προπονήσεις η προετοιμασία της Ξάνθης για την αναμέτρηση της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League 1, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Παράσχος και οι συνεργάτες του ανέβασαν τους ρυθμούς στην προπόνηση της θρακιώτικης ομάδας την Τετάρτη, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, ταχυδύναμης και τακτική.

Τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι, το προπονητικό επιτελείο της Ξάνθης έδωσε τις οδηγίες του ενώ στην αναμέτρηση της Κυριακής. Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ματίας Κάστρο που συμπλήρωσε στο παιχνίδι του Περιστερίου με τον Ατρόμητο τέσσερις κίτρινες κάρτες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.