Χωρίς επενδυτή δεν υπάρχει μέλλον στον Ηρακλή

Δημήτρης Καλαϊτζής10 Ιουλίου 2021

Μπορεί σε πολλούς φίλους του Ηρακλή η είδηση της συμφωνίας με την Τρίγλια που σήμανε την επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος να τους χαροποίησε, όμως υπάρχουν κι αυτοί που είναι επιφυλακτικοί. Βέβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (13/7) όπου έχει δοθεί διορία από τον Στράτο Ευγενίου για να του δοθούν οι 100.000 ευρώ ώστε να μπορέσει να καταθέσει την εγγυητική και να μην έχει η ομάδα πρόβλημα με την αδειοδότηση. 

Άλλωστε, ο ίδιος αποκάλυψε ότι θα καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο. Θέλημα των ανθρώπων του Ημίθεου είναι ο ιστορικός σύλλογος να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο Καυτανζόγλειο. Όμως αυτό το ενδεχόμενο κρύβει κινδύνους, καθώς θα θεωρηθεί ότι ο Ηρακλής σχετίζεται με την παλιά ΠΑΕ και θα αναβιώσουν τα χρέη του παρελθόντος που τον ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια. 

Πρέπει οι άνθρωποι του ΓΣ Ηρακλής να μιλήσουν ανοιχτά στον κόσμο και να απαντήσουν πώς η ομάδα θα απαλλαγεί από το βραχνά των χρεών και δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα (βλέπε Άρη κι όχι μόνο), τι θα γίνει με την ονομασία, πώς θα χτιστεί ο Γηραιός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει στη Super League 2 (ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ κι όχι μόνο), ποιοι θα είναι οι στόχοι, αλλά τι έγινε με τους Αμπελόκηπους και τον Θόδωρο Δρακόπουλο. 

Για να υπάρχει μέλλον στον Ηρακλή θα χρειαστεί να βρεθεί ένας αξιόπιστος επενδυτής (όχι σαν τους προηγούμενους που άφησαν μόνο χρέη κι ότι υποσχέθηκαν έμεινε στα λόγια) που έχει σκοπό να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε η ομάδα να επανέλθει εκεί που τις αξίζει, δηλαδή στα μεγάλα σαλόνια όπου πότε δεν έπεσε αγωνιστικά. 

Ο κόσμος έχει χορτάσει από λόγια και υποσχέσεις και καλούνται όλοι από την οικογένεια του Ηρακλή να κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου η ομάδα με σωστές κινήσεις και μεθόδους να ξαναγίνει υπολογίσιμη δύναμη στην Ελλάδα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όλοι θα πρέπει να αφήσουν τους εγωισμούς και να μπουν μπροστά για το καλό του Ηρακλή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.