Χωρίς έναν επιτελικό από το πάνω ράφι υπάρχει το ενδεχόμενο βραχυκυκλώματος

Δημήτρης Μπούζας04 Σεπτεμβρίου 2021

INFO: Θα δυσκολευτεί ο Ραζβάν σίγουρα για να βγάλει την χρονιά και να πετύχει τους στόχους του.


Το μεταγραφικό «ταμείο» των κυπελλούχων είναι «μείον» με την λήξη της ρέγκιουλαρ σεζόν και θα παραμείνει στην ίδια κατάσταση αν δεν υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις μέχρι τις 17 του μήνα, όταν και θα λήξει η προθεσμία στη διάρκεια της οποίας, μπορούν να κινηθούν όσοι εναπόθεσαν τις προσδοκίες τους στις ευκαιρίες που είναι δυνατόν να προκύψουν. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα στο δικέφαλο, του οποίου οι επιτελείς κινούνται όπως φαίνεται και όπως το επιβεβαιώνουν και οι πληροφορίες, απεγνωσμένα για να προλάβουν να περιορίσουν την δυσαρέσκεια και την απογοήτευση του κόσμου. Βλέπετε ότι το πρωτάθλημα αρχίζει και οι αγώνες θα γίνονται με θεατές. Νομίζω ότι κάτι λέει αυτό το τελευταίο. 

Έτσι, στο αναγκαστικό σαφάρι ανεύρεσης ανάμεσα στους ελεύθερους ενός ονόματος κι ενός βιογραφικού που θα μπορούσαν να πείσουν για διαφοροποιήσεις εντυπώσεων και εξισορροπήσεις ψυχολογίας, κινούνται αυτή τη στιγμή οι καθύλην αρμόδιοι, ελπίζοντας να πετύχουν στην τελευταία προσπάθεια τους, αυτό που δεν πέτυχαν στην διάρκεια ολόκληρης της μεταγραφικής περιόδου. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να το καταφέρουν, γιατί στα αλήθεια θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή του Λουτσέσκου να πετύχει υψηλούς στόχους και διακρίσεις με σημαντικές ελλείψεις εναλλακτικών λύσεων και ιδιαίτερα με την απουσία ενός επιτελικού μέσου από το πάνω – πάνω ράφι. Δεν ξέρουμε αν και κατά πόσο υπάρχουν κάποιες επιλογές και προσεγγίσεις υψηλού επιπέδου. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν γνωρίζουμε καν αν γίνονται και σε ποιο επίπεδο αυτές. Ότι και να συμβαίνει όμως, εκείνο που θεωρείται αυτονόητο και δεδομένο είναι η αγωνία των ΠΑΟΚτσήδων που εξακολουθεί να υπάρχει μέχρι και το τέλος της νέας μικρής μεταγραφικής επέκτασης. Μέχρι δηλαδή να βγει λευκός καπνός από τη βίλα Γαλήνη του Πόρτο Καράς. 

Παρενθετικά όμως αξίζει τον κόπο να σημειώσουμε ότι η τελευταία κίνηση της ρέγκιουλαρ περιόδου με τον δανεισμό για ένα χρόνο του Μιτρίτσα έγινε προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο Ρουμάνος επιθετικός για όσους τον έχουν παρακολουθήσει μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον συμπατριώτη του κόουτς. Είναι αλήθεια ότι ο Λουτσέσκου πήρε πάνω του πολλές αν όχι όλες τις ευθύνες, δηλώνοντας και διαβεβαιώνοντας πως θα τα κατάφερνε με ένα περιορισμένο αριθμό μεταγραφών. Αυτό το τόνισε στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Μια δήλωση όμως που διαφοροποιήθηκε στη συνέχεια με το που διαπίστωσε ο έμπειρος τεχνικός ότι ήταν πολλά τα κενά και πως η αρχική του εκτίμηση ήταν εκτός πραγματικότητας. Πιστεύω όμως πως σε αυτήν την πρώτη εκτίμηση ο Ραζβάν οδηγήθηκε υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες του, οι οποίες ομολογουμένως είναι αρκετές. 

Κάτι που το επισημάναμε αμέσως μετά την πρώτη του και δημόσια εμφάνιση και δήλωση. Πιστώνεται σίγουρα με την αγωνιστική νεκρανάσταση συγκεκριμένων παικτών (Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί) και χρεώνεται με τις πρώτες δηλώσεις περί συντηρητικής μεταγραφικής ενίσχυσης. Γρήγορα και διαπιστώνοντας ότι αλλιώς έχουν τα πράγματα, ζήτησε επανειλημμένα συγκεκριμένες ποιοτικές μεταγραφές, οι οποίες όμως δυστυχώς δεν ήρθαν. Έτσι, περιμένει κι αυτός με την ίδια αγωνία όπως ο κόσμος του ΠΑΟΚ να σπάσει ο διάβολος το πόδι του και να έχουμε την άφιξη τουλάχιστον ενός επιτελικού μέσου που μπορεί να τον βοηθήσει σημαντικά, ώστε να αποφύγει το ενδεχόμενο βραχυκυκλωμάτων στην προσπάθεια του να πετύχει στους στόχους του.

ΥΓ: Ελεύθερος ο Σεμέδο... όπως όλοι περίμεναν. Η κατάθεση της φίλης βοήθησε τα μέγιστα ώστε ο Πορτογάλος με το βαρύ ποδοσφαιρικό βιογραφικό αλλά και αντίστοιχα βαρύ ποινικό μητρώο να αποφύγει την προφυλάκιση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.