Χλεμπ: «Ισως... έρθουν ο Ρονάλντο και ο Μέσι!»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου28 Μαρτίου 2020

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα σε όλη την Ευρώπη. Σε όλη; Οχι. Στη Λευκορωσία παίζουν κανονικά ποδόσφαιρο και αύριο (28/3) ετοιμάζονται για την 2η αγωνιστική. Με δεδομένο ότι είναι το μοναδικό Πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχει συγκεντρώσει πάνω του τα περισσότερα βλέμματα των φιλάθλων. Σε σημείο που ο Αλεξάντερ Χλεμπ να δηλώνει ότι ο Ρονάλντο και ο Μέσι... σύντομα θα αγωνιστούν εκεί. 

«Τώρα όλος ο κόσμος παρακολουθεί το Πρωτάθλημα της Λευκορωσίας» είπε αρχικά ο Λευκορώσος με την «μεταξένια» ντρίμπλα στην Sun και πρόσθεσε: «Λόγω του κορωνοϊού έχουν ακυρωθεί το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό είναι θετικό, γιατί πρέπει να προσπαθήσουν να σταματήσουν την εξάπλωση του ιού. Αλλά στη Λευκορωσία κανείς δεν νοιάζεται για τον κορωνοϊό. Είναι απίστευτο.»

Ο Χλεμπ δεν παρέλειψε, πάντως, να αστειευτεί φέρνοντας για παράδειγμα τους παίκτες του χόκεϊ επί πάγου που όταν τελείωσε η σεζόν πήγαν να παίξουν στη Ρωσία: «Όταν στο NHL ολοκληρώθηκε η σεζόν, πολλοί παίκτες χόκεϊ επί πάγου πήγαν στη Ρωσία για να παίξουν. Ίσως, τώρα, οι Λιονέλ Μέσο και Κριστιάνο Ρονάλντο να έρθουν στο Πρωτάθλημα της Λευκορωσίας. Ποτέ δεν ξέρεις...» 

Στο τέλος των δηλώσεών του σημείωσε, ωστόσο, ότι ο πρόεδρος της Λευκορωσίας θα πρέπει να ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες, τονίζοντας ότι θα πρέπει να σταματήσει η έπαρση απ' όλους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.