Χημικές τουαλέτες στη Νέα Παραλία, υγειονομική βόμβα οι δημοτικές

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2020

Χιλιάδες πολίτες οι οποίοι καθημερινά επισκέπτονται το δημοφιλέστερο σημείο της Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια, τη Νέα Παραλία, βρίσκονται αντιμέτωποι με πολύ σοβαρά προβλήματα καθαριότητας και υγιεινής, αφού οι δημοτικές τουαλέτες δεν μπορούν να λειτουργήσουν με ασφάλεια ούτε να καλύψουν τις ανάγκες όλων αυτών των ανθρώπων.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο δήμος Θεσσαλονίκης προσανατολίζεται, πλέον, στην λύση των χημικών τουαλετών, δεδομένου ότι η μη λειτουργία των δημόσιων-δημοτικών προκαλεί τον εκνευρισμό των πολιτών και πολλοί απ' αυτούς εκφράζουν προσωπικά τις διαμαρτυρίες τους στις υπηρεσίες του δήμου.

Από την πλευρά τους, βέβαια, υπηρεσιακά στελέχη του δήμου μιλούν για προβλήματα στην συντήρηση και διατήρηση των τουαλετών σε καλή κατάσταση, λόγω έλλειψης προσωπικού, αδυναμία έγκαιρης προμήθειας αναλώσιμων ή και έκθεση σε καταστροφές κτλ.

Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης αποφάσισε να προχωρήσει σε διαγωνισμό για την τοποθέτηση και λειτουργία χημικών τουαλετών, αφού διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή για να λυθεί το πρόβλημα, το οποίο είναι εντονότερο για τους ηλικιωμένους και κάποιες ακόμη κατηγορίες του πληθυσμού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.