Χιμένεθ: «Ένα λάθος απειρίας του Μιτάι, μας κόστισε το ματς»

Metrosport Team29 Απριλίου 2021

Απογοητευμένος για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την ήττα με 2-1 στην Τούμπα, ο Μανόλο Χιμένεθ, περίμενε στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρεί όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ στάθηκε ιδιαίτερα στο λάθος του Μιτάι, στηρίζοντας τον ποδοσφαιριστή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προσπάθεια της ΑΕΚ για την ανατροπή:

«Λόγω του αποτελέσματος δεν ήμασταν φαβορί, αλλά στο ΟΑΚΑ ήμασταν καλύτεροι. Πιστεύω στο δεύτερο μέρος το πλάνο έβγαινε όπως το σχεδιάσαμε. Στο πρώτο μέρος δεν μπορέσαμε να φτάσουμε πολύ στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά ούτε δεχθήκαμε πολλούς κινδύνους από τον ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο μέρος ενώ ήμασταν ανώτεροι, τους βάλαμε στην περιοχή, όταν είχαμε κατοχή, κάναμε ένα λάθος που μας κόστισε το παιχνίδι. Θα πρέπει με τη λίγη εμπειρία που έχουν κάποιοι παίκτες μας, με το σωματότυπο και τη φυσική κατάσταση, να σκεφτόμαστε πολλές πιθανότητες πως θα αντιμετωπίσουμε κάθε ματς. Οι παίκτες τα δίνουν όλα».

Για το τι είπε στον Μιτάι στο τέλος του αγώνα:

«Όσο χρόνο έπαιξε, απέδωσε πολύ καλά. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να παίζουμε με τον εξουθενωμένο Λόπεζ. Ο Μιτάι όσο έπαιξε αγωνίστηκε καλά. Η έλλειψη εμπιστοσύνης ορισμένες φορές πληρώνεται και με ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ το λάθος το πληρώνεις. Το λάθος του δεν ήταν κακό ματς, ήταν μια κακή απόφαση λόγω έλλειψης εμπειρίας. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα γίνει ένα μεγάλο μπακ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.