«Χέρι» Χαρδαλιά στους οπαδούς του Ολυμπιακού

Metrosport Team21 Ιουλίου 2020

Εικόνες συνωστισμού την Κυριακή (19/7) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Οι εικόνες χιλιάδων οπαδών των «ερυθρολεύκων» δεν έμεινε ασχολίαστη από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Στη σημερινή του ενημέρωση, ο κ. Χαρδαλιάς επέπληξε όσους βρέθηκαν στο Φάληρο εκφράζοντας τη λύπη του για αυτήν την κατάσταση. Παράλληλα τόνισε ότι η ατομική ευθύνη επιβάλλει αποχή από τέτοιου είδους συγκεντρώσεις. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς για όσα έγιναν στο Φάληρο:

«Ξέρω ότι φαντάζει περίεργο, ειδικά σήμερα να επιμένουμε στην ανάγκη αποφυγής του συνωστισμού και την ίδια στιγμή να υπάρχουν φαινόμενα μαζικών εκδηλώσεων, χιλιάδων συμπολιτών μας οπαδών που αγνοώντας κάθε οδηγία, θέτουν σε κίνδυνο την δική τους υγεία. Ρισκάρουν όχι μόνο την δική τους υγεία, αλλά και αυτή των συγγενών τους, των οικείων τους.  

Πραγματικά μας λυπούν τέτοιου ή παρόμοιου είδους καταστάσεις. Ο ιός ούτε ιδεολογικές αναφορές έχει, ούτε αφήνει κανένα μα κανένα περιθώριο σε οπαδικά ένστικτα και συναισθήματα. Παραμένει εκεί έξω επικίνδυνος και μεν συλλογική ευθύνη επιβάλει αναβολή κάθε τέτοιου είδους εκδήλωσης αν δεν μπορούν να εξασφαλιστούν συνθήκες ασφάλειας, η δε ατομική ευθύνη επιβάλει αποχή από τέτοιες καταστάσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.