Χατζόπουλος: «Προτείναμε 45% χωρητικότητα στα γήπεδα ή μόνο τα διαρκείας, σκέφτομαι νέα ΑΜΚ»

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, και μίλησε για τα νέα μέτρα που αφορούν τα γήπεδα, την ήττα του Δικεφάλου από την Ιγκοκέα ενώ σχολίασε το αν σκέφτεται να κάνει νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: 

Για τα μέτρα της κυβέρνησης που αφορούν τα γήπεδα: «Τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση είναι λίγο δύσκολα, μας δυσκολεύει στη θέση μας απέναντι στον κόσμο μας. Στο ποδόσφαιρο τα γήπεδα είναι ανοιχτά, τα 1000 άτομα δεν είναι πολλά ούτε μια κερκίδα δεν γεμίζουν. Ακόμη και για το Παλατάκι είναι πολύ μικρός ο αριθμός. Εμείς προτείναμε να γίνει 40-45% ή να επιτρέπονται τα διαρκείας, όλοι που έχουν διαρκείας είναι εμβολιασμένοι. Ακόμη και οι ομάδες που παίζουν σε μικρότερα γήπεδα, έχουν τον κόσμο τους και τα εισιτήριά τους. Έρχονται σε δύσκολη θέση οι ομάδες που θέλουν να έχουν τον κόσμο δίπλα τους.

Για την επίδραση του κορωνοϊού στην ομάδα στο ματς με την Ιγκοκέα: «Φάνηκε ξεκάθαρα, δεν είχαν ανάσες. Σκεφτείτε πως κάποια παιδιά που έπαιζαν 30λεπτα, στα 5 λεπτά ζητούσαν αλλαγή. Μας χτύπησαν οι τραυματισμοί και ο κορωνοϊός, αλλά δεν το βάζουμε κάτω».

Για το ματς με την Στρασμπούρ: «Θα πάμε να τα δώσουμε όλα και αν θέλει ο Θεός θα νικήσουμε. Η ομάδα έχει μείνει πίσω σε προπονήσεις και φυσική κατάσταση, πάνω που είχαμε βρει τον ρυθμό μας».

Για το αν σκέφτεται να κάνει νέα ΑΜΚ: «Ναι είναι στο πίσω μέρος του μυαλό μου, γιατί αν θέλουμε να ξεμπερδέψουμε με τα χρέη νωρίτερα, αυτός είναι ένας τρόπος. Οι εποχές είναι δύσκολες, ο κόσμος βοήθησε πέρυσι και θα δούμε πως θα τα κάνουμε».

Για τα χρέη: «Τα χρέη προς το Δημόσιο είναι σε δόσεις αλλά χρειαζόμαστε 80.000-85.000 ευρώ τον μήνα. Θέλουμε να σβήνουμε μία μία τις ρυθμίσεις και να μειώνεται το ποσό που πρέπει να πληρώνουμε κάθε μήνα στα παλιά χρέη. Στους προμηθευτές δώσαμε πάνω από το 50% με την βοήθεια του κ.Σαββίδη, έχουμε και κάποια άλλα πιο μικρά και τα αποπληρώνουμε ένα ένα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.