Χατζόπουλος: «Πληρώνουμε... δύο ομάδες - Νευριάζω όταν μου φέρονται σαν σκουπίδι»

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2021

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης που γίνεται, αλλά την ένταση με την οποία ζει τα παιχνίδια.


Αρχικά αναφέρθηκε στην καθυστέρηση άφιξης του Μάντζαρη: «Απλώς χρειαζόταν λίγο χρόνο για να μαζέψει τα πράγματά του. Είχαμε κάνει αρχικά μία πρόταση για μικρότερο χρονικό διάστημα και δεν την δέχθηκε ο παίκτης. Αποφασίσαμε να την κάνουμε μέχρι το τέλος της σεζόν και έτσι δέχθηκε.»


Για το πάθος του στον αγώνα με την Νίμπουργκ ανέφερε: «Δεν νομίζω να είναι η πιο δυνατή στιγμή, έχω πανηγυρίσει και άλλες στιγμές. Και εγώ από τον κόσμο προέρχομαι και πανηγυρίζω με τους συνοπαδούς μου. Άσχετα που έχω θεσμικό ρόλο κάποιες φορές δεν μπορώ να κρατήσω τα συναισθήματά μου. Αν δεν το έκανα θα ήταν σαν να λέω... ψέματα. Βγάζω αυτό που αισθάνομαι. Ήταν σπουδαία εκτός έδρας νίκη και χάρηκα.


Ίσως να ήταν και ότι πολλά ματς φέτος μας πήγαν στραβά και το χάσαμε στο τέλος. Μπορεί να βγήκε αυτό το «επιτέλους». Εγώ την πιστεύω την ομάδα με αυτά που βλέπω κάθε μέρα. Μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα αρκεί να μην μας κυριεύει το άγχος.»


Τόνισε ότι: «Εγώ νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει πώς θα κοντρολάρει το άγχος όταν παίρνουμε διαφορά. Δεν είναι θέμα ικανότητας παικτών. Δεν παίζουμε κάποιες στιγμές με καθαρό μυαλό. Είναι κάτι που δουλεύεται καθημερινά. Θα πάμε μέχρι το τέλος. Κάποιοι συνοπαδοί μου που με κάποια άσχημα αποτελέσματα θεώρησαν ότι κάποιοι είναι άχρηστοι και έλεγαν ότι διώξαμε παίκτες, θέλω να πω ότι εμείς δεν διώξαμε κανένα. Δεν μιλάω μόνο για τον Μαργαρίτη, αλλά και για τον Τσαλμπούρη και τον Κακλαμανάκη. Έχουμε συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα. Αν δίναμε ότι ζητούσαν θα... πηγαίναμε φυλακή.


Το πρώτο είναι η εξυγίανση. Και εμείς διψάμε για το καλύτερο. Φέτος όλες οι ομάδες πήραν κάποια χρήματα από το στοίχημα. Όσες δεν είχαν χρέη ανέβασαν το μπάτζετ, εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να τα δώσουμε όλα στην ομάδα. Πέρσι είπαμε θα χρειαστεί μία τριετία. Φέτος έχουμε τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους και δεν είχαμε κάποια έσοδα που υπολογίσαμε. Κάθε μήνα δίνουμε ένα μπάτζετ στην εφορία για τα παλιά και τα τρέχοντα. Πραγματικά πληρώνουμε δύο ομάδες. Αν δεν τα είχαμε θα... πετούσαμε. Πρέπει, όμως, να είμαστε τυπικοί γιατί δεν θα μπορούμε να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα.»


Για την συνήθειά του να κάθεται στον πάγκο σημείωσε: «Θα το διατηρήσω να κάθομαι στον πάγκο. Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους προέδρους. Δεν κοιτάω τι κάνουν οι άλλοι, εγώ κάνω αυτό που αισθάνομαι και νομίζω ότι είναι σωστό. Είχαμε παίκτη που ήθελε να έρθει για να ζήσει αυτό. Με την Νίμπουργκ πήγαν και είδαν το instant replay στο κόψιμο του Τζόουνς, κάτι που θα έπρεπε να γίνει και στον περσινό αγώνα με την ΑΕΚ, στο κόψιμο του Λοβ. Κάνουμε μία προσπάθεια και θέλω να την σέβονται. Νευριάζω όταν με φέρονται σαν... σκουπίδι. Θα είμαι ικανοποιημένος αν μειώσουμε ένα ακόμη μεγάλο κομμάτι του χρέους μέχρι το τέλος της σεζόν, γι' αυτό θέλω να έρθουν και να παλέψουμε μαζί με όλους τους συνοπαδούς μου.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.