Χατζόπουλος: Μιλάει η ψυχή του ΠΑΟΚτσή… Πάμε για 500.000 ως την Παρασκευή»

Metrosport Team09 Μαρτίου 2021

Ο βασικός χρηματοδότης του μπασκετικού ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη σπουδαία, έμπρακτη στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ στην ΑΜΚ της ΚΑΕ, υπογραμμίζοντας πως στόχος είναι οι 500.000 ευρώ ως την Παρασκευή. Όλα όσα είπε για τον κόουτς Λυκογιάννη και την υπόσχεση της οικογένειας Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συμμετοχή του κόσμου στην ΑΜΚ:

«Είναι μεγάλη και ανεβαίνει. Μπορεί να φτάνουμε στις 350.000 ευρώ. Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ ως την Παρασκευή που είναι τελευταία μέρα. Ο κόσμος στηρίζει και θα συνεχίσει πιστεύω ως το τέλος».

Για τους δύσκολους οικονομικά καιρούς και την αγάπη για την ομάδα του κόσμου:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη περίοδος. Είναι όμως η ψυχή του ΠΑΟΚτσή. Όταν είναι να βοηθήσει την ομάδα, δεν την παρατάει με τίποτα. Μπήκαμε ως διοίκηση για να σώσουμε την αγάπη μας. Το είδε ο κόσμος και έχει έρθει δίπλα μας να βοηθήσει σ’ αυτό το εγχείρημα».

Για την απόφαση για την ΑΜΚ και την εξέλιξή της:

«Δεν είμαι τρελός. Είμαι θεότρελος! Το θεωρούσα τρέλα και κάτι το ακατόρθωτο. Δημιουργήθηκαν προσδοκίες. Τελικά φάνηκε πως μπορεί να γυρίσει, να πάμε καλύτερα. Ξεχρεώνουμε πράγματα. Το κομμάτι παίκτες, προπονητές, μάνατζερ έχει ξεπληρωθεί σε ποσοστό 65-70%. «Έχουμε φάει τον γάιδαρο και μας μένει η ουρά». Βασικός στόχος της αύξησης ήταν να μας βοηθήσει να κλείσουμε αυτό το κομμάτι. Του χρόνου θα λειτουργούμε σε πολύ πιο ήσυχη και ήρεμη βάση. Θα έχουμε το κομμάτι προμηθευτές-δημόσιο κτλ. Υπήρχε η απειλή με τα ban και έπρεπε να ξεκινήσουμε μ’ αυτό».

Για την υπόσχεση Γιώργου Σαββίδη να διπλασιάσει τα χρήματα που θα δώσει ο κόσμος:

«Έτσι έχει δηλώσει μέσα από τα Social Media ο Γιώργος Σαββίδης, ότι ως οικογένεια θα διπλασιάσει όσα μαζέψει ο κόσμος. Περιμένουμε να γίνει πράξη από την οικογένεια. Θα είναι σημαντικό κονδύλι για να ξεχρεώσουμε χρέη προς προμηθευτές κτλ».

Για το ποιος είναι πιο… τρελός ο ίδιος ή ο Λυκογιάννης:

«Ο κόουτς είναι άνθρωπος με πολύ πάθος. Κι εγώ ζω με πάθος και ειδικά στον ΠΑΟΚ υπάρχει τρομερό πάθος, έχουμε ταιριάξει σ’ αυτό. Είναι ο κατάλληλος κόουτς για τον ΠΑΟΚ! Έχει την ΠΑΟΚτσήδικη τρέλα».

Για το αν αυτό αποτελεί προαναγγελία ανανέωσης της συνεργασίας τους:

«Θα συζητήσουμε, φυσικά. Δεν έχει γίνει τελική συζήτηση. Μόνο επιδερμικά. Θα τα συζητήσουμε για να βρούμε τη λύση πως θα μείνει και το χρόνου, ναι».

Για το που θέλει να φτάσει με τον ΠΑΟΚ:

«Να ξεχρεώσει ο ΠΑΟΚ τα χρέη του. Αυτό έχω υποσχεθεί στον κόσμο. Θα είμαι εδώ μέχρι να ξεχρεώσει η ομάδα. Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν ξέρεις. Μπορεί να έρθει ένας επενδυτής να την πάρει την ομάδα και να τη συνεχίσει, να την ανεβάσει επίπεδο. Είναι λογικό. Να μπορέσει η ομάδα να ξαναζήσει τα παλιά χρόνια. Επιτυχίες, καλύτερες ομάδες. Αυτό είναι επιθυμία κάθε οπαδού του ΠΑΟΚ. Πρέπει να δούμε τα πράγματα ως έχουμε και να δώσουμε λύσεις».

Για το μήνυμα του στον κόσμο:

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ για την στήριξη. Είναι συγκινητική στους καιρούς που ζούμε. Παιδιά, 4 ημέρες έμειναν. Πάμε να χτυπήσουμε τις 500.000 ευρώ. Η ομάδα το έχει ανάγκη. Αυτό ζητάω από τους συνοπαδούς μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.