Χατζόπουλος για το πρόστιμο στο αγωνιστικό τμήμα: «Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί που βρίσκονται και δεν τους αξίζει»

Metrosport Team01 Μαΐου 2022

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε έξω από τα δόντια μετά την ήττα του Δικεφάλου από τον Ιωνικό, επιβάλλοντας μάλιστα και πρόστιμο στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, λέγοντας πως «Μάλλον κάποιοι στην ομάδα δεν έχουν αντιληφθεί που βρίσκονται και δεν τους αξίζει να είναι σε ένα εργασιακό περιβάλλον πρότυπο και οικογενειακό».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αγαπητοί συνοπαδοί, είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι και αγανακτισμένοι με το χθεσινό αποτέλεσμα. Μια χρονιά που ξεκίνησε στραβά, με ένα σωρό προβλήματα και πήγε άνω κάτω όλο τον προγραμματισμό του αγωνιστικού τμήματος, συνεχίζει ακόμη και τώρα στο τέλος τα άσχημα και στενάχωρα αποτελέσματα.

Βγαίνουμε εκτός στόχων αυτονόητων για το μέγεθος του ΠΑΟΚ και οι αιτίες είναι πολλές. Μάλλον κάποιοι στην ομάδα δεν έχουν αντιληφθεί που βρίσκονται και δεν τους αξίζει να είναι σε ένα εργασιακό περιβάλλον πρότυπο και οικογενειακό. Η επιβολή προστίμου σε όλο το αγωνιστικό τμήμα είναι επιβεβλημένη.

Πρέπει να αντιληφθούν ότι η προσπάθεια που κάνουμε εγώ και οι συνεργάτες μου να εξυγιάνουμε το τμήμα, πρέπει να έχει και το ανάλογο αντίκρισμα στο αγωνιστικό. Θα πρέπει το καλοκαίρι να λάβουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον και να δουλέψουμε πολύ πιο προσεκτικά για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς.

Ζητώ συγνώμη, εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου από τον κόσμο μας για την φετινή αποτυχημένη αγωνιστικά χρονιά. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε και εμείς οπαδοί σαν εσάς και μόνο όλοι μαζί θα καταφέρουμε να κρατήσουμε το τμήμα ζωντανό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.