Χατζηθεοδώρου για την ευρωπαϊκή πρόκριση της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ: «Είμαστε μία οικογένεια»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2022

Ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου, προπονητής της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν οι αθλητές του Δικεφάλου στον προκριματικό όμιλο του LEN Euro Cup για να φτάσουν στην πρόκριση. 

 «Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές. Αυτοί πονέσαν, αυτοί ίδρωσαν και τα κατάφεραν με απόλυτη επιτυχία. Αυτή η ομάδα χρόνο με τον χρόνο βελτιώνεται. Πρώτα εξωαγωνιστικά και μετά αγωνιστικά. Ολοι τονίζουν ότι είμαστε μία οικογένεια. Ακόμη και ανάμεσα στις προπονήσεις βρισκόμαστε όλοι μαζί και αυτό έχει δημιουργήσει άριστες σχέσεις. Τα παιδιά πιστεύουν στις δυνατότητές τους. Παρότι δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα δίνουμε συνέχεια το 100%» είπε αρχικά και συνέχισε: 

«Μπορεί να είναι εντυπωσιακή αυτή η πρόκριση, αλλά για μένα είναι ένα φυσιολογικό γεγονός όταν η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Ενα μεγάλο μερίδιο της πρόκρισης οφείλεται στα αδέρφια Νικολαϊδη. Με πρωτοβουλία τους πήραμε τον όμιλο στη Θεσσαλονίκη και με τον υπέροχο αυτό κόσμο στο πλευρό μας φτάσαμε στην πρόκριση. Κάναμε την υπέρβασή μας πέρσι και ελπίζουμε να το κάνουμε και φέτος. Μέσα από την Ευρώπη θέλουμε να βελτιωθούμε, δεν μας έχει ζητήσει κανείς να κατακτήσουμε κάποιο τρόπαιο. Καλοί οι τίτλοι, αλλά στο τέλος της ημέρας μένει ότι ο αθλητισμός είναι ψυχαγωγία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.